Влада вчиняє міжнародний злочин ескалацією силових сутичок

eskalatsiya konfliktu

 
Ескалацією конфлікту шляхом провокації сутичок між людьми влада фактично вчиняє міжнародний злочин – злочин проти людства, віднесений до юрисдикції Міжнародного кримінального суду. Тому, у разі вчинення таких дій щодо усіх причетних осіб, в тому числі – вищих посадових осіб держави, може бути виданий міжнародний ордер на затримання, - заявляють в партії «УДАР».


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі партії «УДАР».

В партії нагадали, що влада заявила про свій намір провести 14-15 грудня на Європейські площі в Києві масовий мітинг на підтримку політики президента януковича. Вочевидь, саме для цих цілей уже зараз біля Українського дому в Києві почали встановлювати сцену та огорожу, які охороняє міліція.

«Використовуючи всю владну вертикаль та органи місцевого самоврядування, організовується добровільно-примусове звезення до Києва працівників бюджетної схеми», - наголошують в «УДАРі». В партії зауважили, що, використовуючи увесь можливий «адмінресурс» на всіх рівнях, влада звозить у столицю дуже велику кількість людей зі Східної України на проплачений мітинг на підтримку януковича.

«При цьому, планується влаштувати провокації, наприклад – атакувати «антимайдан» провокаторами-найманцями, обмотаними символікою ЄС і опозиційних партій. Наслідком цього мають стати зіткнення між двома «майданами», масштабні бійки, масові безпорядки та кровопролиття. В такий спосіб в Україні фактично цілеспрямовано організовується громадянська війна», - йдеться в заяві партії.

В «УДАРі» не виключають, що це має стати підставою для введення надзвичайного стану або просто виправданням для жорстокого силового розгону мирних мітингувальників. «Звертаємо увагу, що ескалацією конфлікту шляхом провокації сутичок між людьми влада фактично вчиняє міжнародний злочин – злочин проти людства, віднесений до юрисдикції Міжнародного кримінального суду. Тобто за такі дії передбачена відповідальність не тільки Кримінальним кодексом України, але й актами міжнародного права. Відповідно, і покарання за такий злочин буде справою не лише держави України, але й всієї світової спільноти», - йдеться в заяві партії.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.