Учора орли Авакова заарештували опозиціонера з Білорусі

syabro

 
Про це повідомив Микола Коханівський на сторінці Фейсбук батальйону ОУН:


«УВАГА!!! Вчора заарештували ОУНівця Василя Парфенкова «Сябро». Друг Сябро - опозиціонер з Білорусі, втік в Україну через переслідування режиму Лукашенка, брав активну участь у Революції Гідності. Зараз воює на східному фронті в складі Добробату ОУН. Минулого літа був важко поранений в Пісках, по одужанню знову повернувся на фронт. Друг «Сябро» - перший серед добровольців-ОУНівців отримав українське громадянство.

20 лютого був серед активістів Добровольчого руху ОУН, які здійснювали атаки на офіс Ахметова та на російські банки. Адвокат, наданий державою, повідомляє, що попередньо затримали за ст. 296 ККУ ч 2 хуліганство, тобто, взяли конкретно за 20 лютого, за московські банки та офіс олігарха-сепара. Зі слів адвоката: Сябро наразі утримується в ІТТ: м. Київ, пров. Косогірний, 7.

Добровольчий рух ОУН безумовно вважає арешт Василя Парфенкова політично вмотивованим, ми вимагаємо негайного звільнення нашого побратима.

П.С. В прес-службі МВС підтвердили, що Василь Парфенков наразі перебуває в київському ІТТ, йому пред`явлена підозра по ч.2 ст.296. Завтра 24.02.2016 р відбуватиметься суд по запобіжному заходу.

УВАГА, друзі! Суд буде призначений завтра, отже будьте готові вже зранку прийти підтримати побратима в Шевченківський суд за адресою: вул. Смірнова-Ласточкіна, 10-б. Як тільки дізнаємось час, одразу повідомимо. Попередньо - це після 12.00, але можливо, що по-швидкому призначать зрання. Отже, будьте уважні, слідкуйте за новинами!»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.