​Давіду Сакварелідзе вручали підозру під час обіду в кафе

Слідчий Головного управління нацполіції Львівстької області вручив Давіду Сакварелідзе підозру у порушені роботи КПП «Шегині» під час зустрічі Михайла Саакашвілі 10 вересня. Підозру було вручено просто під час обіду в одному з Львівських кафе, повідомляє прес-служба партії «Рух Нових Сил».


Окрім цього Давіду Сакварелідзе інкримінують у те, що він чинив опір працівникам правоохоронних органів та у незаконному переправлені групи осіб через державний кордон України, шляхом усунення перешкод та за попередньою змовою осіб.

При цьому, про який саме державний кордон України йдеться, не міг пояснити ані слідчий, ані поняті, що були присутні під час вручення підозри. Один з запрошених свідків був напідпитку, а другий – не міг приховати своєї розгубленості.

Давід Сакварелідзе переконаний, що українська влада нахабно використовує працівників державних органів та простих громадян, аби чинити правове свавілля і перекручувати закони.

«Ніякої юридичної логіки у цьому немає, тому що незрозуміло, який державний кордон перетинали. Отак ти вчиняєш зі справжніми патріотами, які декілька разів витягали тебе з тюрми, зробили тебе Генеральним прокурором і повернули тебе у політику. Тому я приймаю виклик», — звернувся Давід Сакварелідзе до Генерального прокурора України Юрія Луценка.

Фото зі сторінки ФБ Давіда Сакварелідзе



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.