​«Честь» і «совість» судової системи поскаржилась до КДК на адвоката Влада Добуша, який захищає Юлію Кузьменко

Про це Влад Добуш повідомив на своїй сторінці Фейсбук: «Ну що ж! Прилетіла скарга на мене до КДК адвокатури, від «честі» і «совісті» судової системи, суддів Апеляційного суду м. Києва, Фріч Т.В., Слива Ю.М. та Мельник В.В., про притягнення мене до дисциплінарної відповідальності!


Дивним чином у скарзі вказують, що я їм нібито давав вказівки в судовому засіданні і навіть погрожував їх життю! А в листі, де просять мене карати і просять звільнити їх від витрат, вказують, що все відбувалося до та після розгляду апеляції! Тобто, поза судовим процесом!

Коротко і публічно відповім!

Так, 20.12.19 я був незадоволений ганебним зривом засідання з боку ОГПУ і вимагав забезпечити явку прокурорів. Мені було повідомлено, що прокурори їдуть, але приїхала нацгвардія і спецпідрозділ поліції, які почали викидати людей з суду, бо у суддів зривався новорічний корпоратив! І без різниці тим суддям та прокурорам було, що невинна людина має ще 4 дні просидіти у в'язниці, чекаючи засідання! До речі, ламали та пошкоджували майно саме поліцейські, які почали чавити та лякати присутніх.

Щодо 24.12.19, я виступив у судовому процесі у відповідності до чинного законодавства та етичних норм, незважаючи, що мене три рази «законослухняні» судді переривали та виходили з зали і не дали мені сказати третину промови!

А після зачитування того ганебного рішення у відмові в апеляційній скарзі, я висловився вже в позасудовому порядку, що кожен, хто фальшував справу проти невинних людей, відповість! І я не відмовлюся від своїх слів, бо мав на увазі в порядку, передбаченому законом! Де там «справедливі» судді побачили погрозу життю, так і не зрозумів!

Але, то таке!

Мене багато в чому можна звинуватити, що я емоційний, некерований, незручний, не ручний і так далі. Але завжди стояв за своїх підзахисних і діяв виключно в їх інтересах, боровся і борюся за їх волю! З адекватними суддями, поліцейськими та прокурорами ми завжди могли знайти процесуальний компроміс! Але ніколи не буде у мене компромісу з тими, хто творить та покриває беззаконня і коли з мене намагаються зробити статиста!

Боровся і буду боротися за справедливість! Говорив і буду говорити правду!

P.S. Боріться за невинних і незаконно переслідуваних, як у справі Шеремета, так і в інших! Боріться за волю людей, бо правда на їх боці!

Приведу приклад справи Василя Стуса! Йому потрібен був захист і підтримка тоді! А не через роки, коли стало безпечно!

Боріться за правду, бо це стосується кожного!» - пише Влад Добуш.

Адвокат Влад Добош у суді над Юлією Кузьменко. Фото з відеоролика на video-ua.112.ua



Коментарі

  -1 #1 Дина 15 февр. 2020 г., 08:22:41
Але шановний пан адвокат забув- що він здійснює захист, при цьому не може впливати на суд та робити оцінку діям суддів в судовому залі, коментувати рішення суду також має право лише сам суд..
  +0 #2 Татьяна 15 февр. 2020 г., 12:04:56
Але ж адвокат зазначив, що всі свої дії і вислови він робив поза судовим процесом. У чому ж справ?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.