​На Закарпатті поліція викрила мережу ігротек та її організаторів

У Берегові правоохоронці викрили злочинне угруповання, члени якого налагодили у місті систему незаконного грального бізнесу. Особам вже вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Слідство триває, повідомляє прес-служба Нацполіції України.


Працівники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області за процесуального керівництва обласної прокуратури розслідують справу щодо функціонування ігротек в місті Берегово. Так, в ході досудового розслідування оперативники Управління карного розшуку спільно з обласними слідчими викрили організоване злочинне угруповання та припинили його незаконну діяльність.

Поліцейські встановили, що 45-річний берегівчанин, маючи на меті незаконне збагачення і усвідомлюючи, що самостійно не впорається з реалізацією свого плану, залучив до злочину ще 5 осіб.

Організатор чітко розподілив ролі кожного з учасників даного угруповання. Серед виконавців була й неповнолітня дівчина, яка працювала адміністратором і касиром закладу та забезпечували фізичну можливість клієнтам взяти участь в азартних іграх.

Лідер угруповання запевнив своїх спільників, що їхня злочинна діяльність не буде викрита правоохоронцями за умови чіткого виконання обумовленого плану дій.

Відповідно до вище згаданого плану перед злочинцями постала низка завдань — орендувати приміщення, придбати та встановити ігрову техніку, обладнати робочі місця для касирів та адміністраторів, забезпечити технічне обслуговування та підшукати персонал. Діяльність ігротек злочинці замаскували під лотерейний бізнес.

У результаті довготривалої оперативної роботи поліцейським вдалося припинити незаконну діяльність 5 гральних закладів у Берегові, які функціонували в різних куточках міста, а саме: по вулиці Суворова, Мукачівській, Богдана Хмельницького та два заклади на вулиці Мужайського.

Усім учасникам організованого злочинного угруповання за погодженням із прокурором Закарпатської обласної прокуратури слідчі поліції вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.28 – ч.1 ст. 203-2 КК України, тобто зайняття гральним бізнесом. Найближчим часом справу буде скеровано з обвинувальним актом до суду.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.