Генпрокурор відверто бреше?

«В когось ще є сумніви, що Генпрокурор робить все, в тому числі і відверто бреше, щоб депутата від «Слуг Народу» Юрченка не притягнули до відповідальності за хабар?

Сьогодні Національне антикорупційне бюро звинуватило генпрокурора Ірину Венедіктову в маніпуляціях під час виступу у Верховній Раді щодо справи про хабар, в якій фігурує депутат від "Слуг народу" Олександр Юрченко» - пише на своїй сторінці у ФБ Юрій Леченко.
«В Бюро звернули увагу на те, що 15 вересня Венедіктова казала неправду в парламенті, стверджуючі, що в Офісу Генпрокурора недостатньо доказів для вручення Юрченку підозри.
Там надали цитату Венедіктової: "...На мою думку, без встановлення факту використання службового становища для одержання неправомірної вигоди, факту одержання неправомірної вигоди, повідомити будь-кому за вчинення такого службового злочину неможливо. А матеріали, які мені на сьогодні надали (стосовно нардепа), не містять таких відомостей…
Вчора (14 вересня) я отримала лист від керівництва НАБУ та чернетку підозри без матеріалів провадження о 17:20. Лист і чернетка — все".
Але, стверджує НАБУ, насправді все зовсім не так. У бюро нагадали, що матеріали надані ОГП, містили розсекречені протоколи здійснених негласних слідчих дій, відповідно до яких народний депутат під час зустрічі із детективом "під прикриттям" повідомив, що необхідною умовою для внесення запропонованих правок та пропозицій до законопроєкту є надання йому хабаря, сума якого буде повідомлена окремо його помічником».
Юрій Левченко



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.