На Волині кандидата від опозиції переслідували невідомі

guzy

 
У ніч з 21 на 22 жовтня правоохоронці та активісти партії «Батьківщина» заблокували автомобіль, який переслідував машину кандидата в народні депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» по округу №21 (м. Ковель) Ігоря Гузя, повідомляє byut.com.ua.


В автівці перебувало троє чоловіків, які там зачинилися і, незважаючи на вимогу міліціонерів, відмовлялися виходити.

Про те, що за ним стежать, Ігор Гузь помітив, коли в неділю ввечері повертався додому. За автівкою опозиційного кандидата на відстані кількох метрів їхав ВАЗ білого кольору.

Як пригадав згодом Ігор Гузь, цю ж автівку він упродовж дня бачив на зустрічах, які проводив у селах Ковельського району.

Кандидат у депутати через усе місто поїхав назад до офісу громадської приймальні. Білий ВАЗ продовжив переслідування. Потому Ігор Гузь викликав правоохоронців, аби вони з’ясували, хто ці особи і чи немає в їхній автівці зброї. Чоловіки запевнили міліціонерів, що документів не мають, посвідчення пред’явив лише водій. Потому вони на цілу ніч зачинилися в автомобілі.

І лише вранці правоохоронці взялися оглядати автівку. Хоча, як стверджують очевидці (яких зібралося до сотні), обшук відбувався дуже поверхнево. Потому чоловіків забрали у міліцію давати пояснення.

За словами Ігоря Гузя, такі дії правоохоронців свідчать про одне – чоловіків відпустять та й по всьому. Про це, зокрема, свідчить цей так званий обшук та бездіяльність міліціонерів.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.