У столиці інспектори ДАІ затримали водія, який скоїв наїзд на велосипедистів

velo naizd

 
У суботу, 21 березня, у Голосіївському районі водій, керуючи автомобілем Hyundai, скоїв наїзд на групу велосипедистів  та з місця пригоди зник. Це сталося на перехресті вулиці Плещеєва – Столичне шосе, близько 12 години дня.


За попередніми даними, водій рухався по Столичному шосе у напрямку проспекту Науки. Під час маневрування не впорався з керуванням і скоїв наїзд на велосипедистів, які рухались у попутньому напрямку, та, не надавши допомоги, з місця пригоди зник.

Внаслідок ДТП двох велосипедистів – чоловіків: 1980 та 1988 років народження з однаковими травмами (забиттям тіла та закритими черепно-мозковими травмами) було доставлено до лікарні.

Оперативно розшукати зниклого водія допомогли самі учасники ДТП – велосипедисти. Вони запам’ятали номер та марку авто та повідомили на лінію «102». Отримавши інформацію від чергового, інспектори ДАІ встановили власника автомобіля, а згодом і особу, яка керувала машиною. Правоохоронцям знадобилося декілька годин, аби затримати втікача. Ним виявився 26-річний мешканець Київської області. На питання інспекторів ДАІ: «Чому залишив місце пригоди? Відповів: злякався».

Наразі по факту ДТП проводиться розслідування.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.