Лідери опозиції закликають людей на Народне Віче у неділю

narodne viche

 

Лідери трьох опозиційних сил – Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок – оголошують про проведення у неділю, 22 грудня, Народного Віча на Майдані Незалежності та закликають усіх небайдужих приєднатися. Про це йдеться в спільній заяві трьох політичних сил, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Уся країна бачила цинічне інтерв’ю президента віктора януковича. Уся країна чула цинічний звіт генпрокурора Віктора Пшонки. І уся країна зробила висновок, що вони живуть в іншій державі – там, де немає проблем і заторів, де ніхто не має власної думки, а жорстокий розгін мирних демонстрантів з кийками і арештами – це «незначне перевищення повноважень» і «нейтралізація купки провокаторів», - зазначено в заяві.

«Саме тому віктору януковичу варто знову нагадати, що МИ – Є! Ми, люди, які прагнуть змін, відчувають себе громадянами, а не рабами, хочуть жити, а не існувати. МИ всі вийдемо на Майдан Незалежності о 12.00 у неділю, щоб показати, що нас – мільйони, і ігнорувати нас не можна!», - закликали лідери опозиції.

Зі сцени на Майдані у неділю виступатимуть гурти ТНМК, Мотор’ролла, KOZAKsystem, Гайдамаки, Ролекс, Крамбамбуля (Білорусь), а також виконавці Тарас Чубай, Марічка Бурмака, Ніна та Антоніна Матвієнко, Арсен Мірзоян.



Коментарі

  +0 #1 Сергій 21 дек. 2013 г., 02:56:59
Шановна ОО. Розберіться хто з вас ОТЕЦЬ, хто СИН а, хто ДУХ СВЯТИЙ. Вирішіть ХТО очолить, хто не убоїться і піде до кінця. Хто готовий покласти життя (я готовий). Самі говорите: "БАНДА, КРИМІНАЛ, УЗУРПАТОРИ". І маєте надію що ця шобла капітулює без крові? І до чого тут, перепрошую ось це: "Зі сцени на Майдані у неділю виступатимуть гурти ТНМК, Мотор’ролла, KOZAKsystem, Гайдамаки, Ролекс, Крамбамбуля (Білорусь), а також виконавці Тарас Чубай, Марічка Бурмака, Ніна та Антоніна Матвієнко, Арсен Мірзоян". Ви що на дискотеку кличете, в психіатра давно перевірялись. Чхали ці покидьки на ваші танці, на гімн, тризуб та конституцію. Танцюйте хоч до нового пришесттья Христа. Собака гавкає, а караван (ДЕРИБАН) іде. Кожен день ДЕРИБАН.. Ще щось залишилось в золотовалютному резерві? Нічого, скоро й того не буде. Танцюйте. Ленін був не останній дурень: "Промедление смерти подобно".

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.