​Судовий розгляд справи Сергія Стерненко відклали на понеділок

Учора відбулося судове засідання у Шевченківському суді Києва з обрання запобіжного заходу громадському активісту Сергію Стерненко за обвинуваченням, яке «білими нитками» зшили ручні прокурори під орудою генпрокурорки Ірини Венедіктової.


На своїй сторінці Фейсбук Сергій Стерненко виклав детальний перебіг судових подій цього дня:

«Ми заявляємо відвід судді Бугілю, який є суддею Майдану та має конфлікт інтересів. Тим часом людей в суд не пускають, хоча зала засідань пуста».

«Нам відмовили у відводі судді. Заявляємо судді Бугілю повторний відвід через те, що є негласне рішення суду не пускати людей до суду.

Бугіль вирішив сам розглянути свій відвід і одразу ж відмовив. Хоча не має таких повноважень».

«Заявляємо відвід ручному прокурору Венедіктової Миколі Бозовуляку, оскільки він є явно упередженим та приховав від суду ряд доказів, які доводять мою невинуватість».

«Поручителів багато. Мусора не хочуть їх пускати в суд, що є грубим порушенням процесу та мого права на захист. Народні депутати намагаються організувати прохід в суд, зайшло біля десятка людей. Поки процес стоїть».

«Суддя Бугіль відмовився відводити упередженого та необ‘єктивного прокурора Бозовуляка».

«Прокурор каже, що я наніс Кузнецову поранення ножем, який тримав у правій руці. Це ж він разом зі слідчим написав у підозрі. Але в експертизі, на яку посилається цей же прокурор, малюнки з ножем зображені у ЛІВІЙ руці. Це все, що треба знати про вагомість їхніх «експертиз», які проведені без будь-якої методики».

«Судовий розгляд по моїй справі відклали на понеділок (15.06) о 10:00. Всім подяка за підтримку», - написав Сергій Стерненко.

Фото зі сторінки ФБ Сергія Стерненко

«Система нас боїться, а значить ми вже перемогли!» – емоційна промова Сергія Стерненка після суду 12.06.2020



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.