LEGAL WEEKLY Bowling Cup: вперше та з перспективами

Юридична спільнота нещодавно гучно й різноманітно відзначила власне професійне свято. Не залишилися осторонь від процесу святкування й видавництво «Юридичний світ» та газета «Правовий тиждень», зорганізувавши турнір по боулінгу серед юристів LEGAL WEEKLY Bowling Cup.
 
 
Партнерами турніру виступили професійна юридична система МегаНАУ та інтернет-портал «Конфлікти і закони».
 
Виявити кращого у влучному метанні куль зібралися 10 команд, зокрема:
 
- абітри МКАС при ТПП України, об’єднані у «Команду Справедливих»;
 
- юридичний відділ ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд.», що назвалися «Кращі з кращих»;
 
- співробітники ТОВ «ЮПФ «Грищенко та партнери», що вибрали для команди ім’я богині правосуддя «Феміда»;
 
- юридичний департамент АТ «Сбербанк Росії», що представив аж дві команди «Сберкуля» та «Сбербоулінг»;
 
- юристи ТОВ «Юридична фірма «Салком», які назвали свою команду однойменно – «Салком»;
 
- команда ТОВ «Видавничий Дім «Верітас» «Адвокат Бухгалтера» (м.Дніпропетровськ);
 
- «Команда Дерев’янчук і Партнери», що представляла Юридичне бюро «Дерев’янчук і Партнери»;
 
- Адвокатська контора «Василик і Євстігнєєв», що була представлена «Трьома богатирями»;
 
- «Команда Адвокатів», що об’єднала «зірок» адвокатського співтовариства.
 
 
 
Дві гри кваліфікаційного етапу продемонстрували: хто гарно тренувався, проходить далі. Й у півфіналі турніру команди грали вже на 6 доріжках. У напруженій та емоційній боротьбі до фіналу вийшли чотири команди: «Феміда», «Сберкуля», «Сбербоулінг» та «Дерев’янчук і Партнери». А потужні півфіналісти «Три богатиря» й «Салком» завершили гру з регаліями найвлучнішої і найпозитивнішої команди.
 
 
Фінал, в якому швидкість й відмінна траєкторія польоту куль продемонстрували, що й серед юристів є справжні професіонали боулінгу, затягнувся ще на годину. У результаті лише кілька залікових балів дали змогу вирахувати призерів. Так, за крок від верхньої сходинки призового олімпу зупинилась команда юридичного департаменту АТ «Сбербанк Росії» «Сберкуля», а бронзу взяли їх колеги зі «Сбербоулінгу». Перемогу ж святкувала команда Юридичного бюро «Дерев’янчук і Партнери», якій і дістався перший кубок «Правового тижня».
 
 
Були виявлені й кращі гравці турніру. Приз за кращий жіночий результат отримала Вікторія Крюкова з команди «Сберкуля», кращим гравцем серед чоловіків став Микола Бойко з «Дерев’янчук і Партнери». Кращий командний результат продемонструвала команда «Сбербоулінг».
 
 
Проте, незалежно від зайнятих місць, всі команди отримали заряд позитиву та задоволення від неформального спілкування з колегами. Окрім заохочувальних призів, кожній команді організатори на завершення подарували учасникам турніру свято, запустивши у нічне небо кольорові ліхтарики. Загальна ж атмосфера й емоційний настрій учасників турніру дають змогу сподіватись, що він обов’язково повториться!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.