Віталій Кличко: В українській політиці начебто відбувається ротація, але, на жаль, нічого не змінюється

klichko kiselyov

 
Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко вважає, що процес зімни влади в країні повинен відбутися в правовому полі, через вибори Верховної Ради і Президента. Про це політик заявив в ефірі програми «Велика політика».

«Мені прикро, коли про Україну за кордоном говорять як про країну третього світу, країну корупції. Наша політика сьогодні пронизана корупційними зв’язками, і є бізнесом. Я ніколи не стану одним з таких політиків», – сказав Віталій Кличко.

Політик також зауважив, що якби він зробив заяву про свою відмову від участі у виборах мера столиці, то ці вибори відбулися б вже найближчої неділі: «Я завжди говорив і говорю, що не розчарую киян. Я хочу поставити крапку в цьому питанні. Досить спекуляцій».

Кличко зазначив, що партія «УДАР» дотримується принципу непоборення по відношенню до колег по опозиції. «Влада виграє, якщо ми будемо воювати одне з одним. На жаль, не всі опозиційні сили сьогодні дотримуються цього принципу так само, як ми».

Відповідаючи на запитання журналістів в студії, Кличко також заявив, що «УДАР» за жодних обставин не співпрацюватиме з Партією регіонів. «Ми лише в тому випадку братимемо участь у формуванні нового уряду, якщо його сформує демократична більшість. Ми хочемо, щоб до влади прийшли нові політики, і щоб змінилося ставлення до політики в Україні».

На думку Кличка, головними ознаками нової української політики мають бути репутація і порядність: «Ми – інші, ми не були при владі. Багато політиків вже встигли побувати і в опозиції, і у владі, проте так і не виконали своїх обіцянок. На жаль, в українській політиці начебто відбувається ротація, але нічого не змінюється».

Також на думку лідера «УДАРу» теми депутатської недоторканності і мови стають актуальними лише перед виборами, тому що мають спекулятивний характер. «Державна мова повинна бути одна – українська. Треба любити свою країну», – сказав Кличко.

 



Коментарі

  +0 #1 андрій 28 мая 2012 г., 15:20:08
..Червоний терор проти громадян триває через зростання тарифів на фоні зростання статків депутатів-міністрів-міліардерів України. Живемо за зеківськими "понятіями" . Бо при владі -підніжки, грязь Москви. Чекаємо Устима Кармалюка на Майдані, бо «опозиції» там не дочекатись!!!
  +2 #2 Juli 29 мая 2012 г., 09:58:20
Правильні та розумні речі висказав лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, що політика сьогодні пронизана корупційними зв’язками, і є бізнесом. І щоб покращити ситуацію в країні і в політиці необхідно змінити владу, а змінити її можна через вибори Верховної Ради та Президента. Вважаю, що саме такий лідер, як В. Кличко зможе навести лад в українській політиці, покращити життя українців та створити демократичну і європейську державу.
  +0 #3 Елена 29 мая 2012 г., 11:25:14
Те, що відбувається в нашій країні давно вже набридла всім. Вважаю, що Віталій Кличко, це дійсно той лідер який здатен змінити нашу країну, приблизити її до європейського рівня розвитку. Кличко та його партія УДАР це молода політична сила, яка має шалену підтримку населення та віддану справі команду.
  +0 #4 YY 29 мая 2012 г., 11:27:44
:lol:

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.