СБУ – Спеціальне Бандитське Угрупування або чому гарант нічого не гарантує?

putin1

 

З перших рядків хотілося б наголосити: автору байдуже, як з Януковичем повівся Путін. Насправді Янукович заслуговує і не на таке приниження. На нього вже давно чекає небо в клітинку. Проте, мова не про це, а саме про те, що відбувається в країні і наскільки той, хто назвався гарантом, гарантує громадянам бодай безпеку.


Виявляється – не гарантує. Те, що сталося у Ялті і про що прес-секретар Путіна заявив, як про випадковість, насправді доводить одне: зустріч готувалась. Її підготовкою опікувались спецслужби Росії, а українське СБУ про це або не здогадувалась, або не мала потреби повідомляти про підготовку «випадкового рандеву» російського гаранта.

То що ж коїться в державі? Чому на зустрічі байкерів і Путіна було присутнє севастопольське ТВ і жодного всеукраїнського? Як готувалась ця зустріч, що офіційне СБУ про неї не здогадувалось? Адже, якщо СБУ не мало інформації про те, що готується місце для зустрічі Путіна і байкерів, що там розставляються снайпери(!), а територію прочісують спецагенти з собаками, то про яку БЕЗПЕКУ УКРАЇНИ можна говорити?

Та й інше питання: а що роблять представники спецслужби іншої держави на території України і чому вони можуть собі дозволити ходити зі зброєю, виставляти снайперів і влаштовувати зустрічі? Яке вони мають на це право і чому українська служба безпеки їх не нейтралізувала?

Відповідь на усі поставлені питання проста: СБУ вже давно не є Службою безпеки України. Вона опікується політв’язнями (збираючи по крихтам будь-яку інформацію, яку можна ув’язати з брехнею), вона переймається проблемами мітингуючих проти влади, але аж ніяк не турбується саме про безпеку держави. І що ж ми маємо?

На жаль, треба констатувати: Росія недарма почала говорити про зазіхання на українські території. Україна слабка як політично, так і з оборонної точки зору. Її служби, що покликані контролювати безпеку країни – розвалені, а там працюють ті, хто не має ані найменшого бажання опікуватись безпекою країни. Та й чому дивуватись, якщо на чолі цієї структури вже не один рік поспіль ставили не професіонала, а свою людину. Якщо не пастор, то перегонник авто. Що ці люди можуть привнести в таку серйозну структуру, на яку покладено зобов’язання охорони суверенітету країни?

Наразі ж ми маємо неприглядну картину: СБУ більше не може гарантувати громадянам України безпеки цілісності держави, а також того, що іноземні спецслужби не будуть влаштовувати в Україні диверсії, а то й терористичні акти. А все через те, що гарант Янукович перетворив Службу безпеки України на Спеціальне Бандитське Угрупування.

Ліна ТИХА

putin2

putin3
putin4



Коментарі

  +8 #1 Stas 15 июл. 2012 г., 08:48:49
Согласен со статьёй
  +5 #2 Эло 15 июл. 2012 г., 08:51:10
Против правды не попрёшь ...
  +0 #3 Александр 15 июл. 2012 г., 09:34:05
А с 1991 или даже раньше что не в зачет? Все то, что сделано с государством Украина имеет своего Заказчика, Автора и Исполнителя. Один из основных Исполнителей в статье назван. И перестаньте страдать наивняками: СБУ, ФСБ, КГБ - структуры родственные и в отличие от политиков НЕДЕЛИМЫЕ В ПРОСТРАНСТВЕ И ВО ВРЕМЕНИ.
  +1 #4 Владимир 15 июл. 2012 г., 14:42:07
СБУ в Украине, политические, бездарные шлюхи, защищающие преступный режим Януковича.
  +0 #5 БилоЯр 15 июл. 2012 г., 17:54:18
Поясненюються обставини змісту статті наступним. Той період, який називають ,,перебудовою” у дійсності є формою квазісправедливого привласнення колективних матеріальних цінностей класом бюрократії. Основним завданням нової соціальної формації є офіційне право приватної власності за умови збереження совецьких форм експлуатації тієї ж кількості холопів на тих же територіях. Поділ СРСР на окремі країни передбачається лише як тимчасова технологічна необхідність і не сприймається Кремлем, як довготривала дійсність. На сьогодні існує лише про око враження щодо самостійності України, про регулювання законами відносин в Україні. В дійсності Президента України, основний склад парламенту України, основний склад виконавчої влади України, також і структуру та особовий склад, зокрема СБ України, призначаються Кремлем.
  +0 #6 БилоЯр 15 июл. 2012 г., 17:55:57
Закони в Україні не діють тому, що їх зміст не сприяє здійсненню потаємних інтересів Кремля і, одночасно, іншим зміст законів не може бути за міжнародними зобов’язаннями. Гарант гарантує забезпечення інтересів Кремля, а не дотримання Конституції та законів України, тобто, Президент України системно не виконує основного свого задекларованого обов’язку без перспективи його виконувати.
СБ України є опричниками від Кремля і діють не в інтересах України та не в межах закону, лише підтасовуючи свою діяльність під, начебто, законну.
Щодо ,,пастора” на чолі СБ України: всі штатні комсомольські працівники не могли не бути одночасно у певному статусі працівниками КДБ, зокрема із правом підвищення у чині. На зорі ,,перебудови” було планово здійснене командирування прихованих працівників КДБ у громадські, політичні, релігійні структури. Так країна отримала ,,пасторів”, ,,апозіціонерів”, громадських діячів провокаторів і легіони інших Іуд.
  +1 #7 семен 16 июл. 2012 г., 05:13:03
УРКАЇНА це не держава, це їбучий ГАНДУРАС, керують цим гандурасом ахуенні бізнесмени, що можуть бізнесувати тільки тоді, коли все під їхнім контролем - тобто не бізнесувати а банально красти. На чолі цієї банди енакієвський бандит двічі не судимй и і вся інша біло-голуба 3.14ЗДОТА. Так що дуже дивуватися всьому що у нас відбувається не треба. Це закономірність!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.