В Україні настав час дисидентського руху

disisenty

 
Сьогодні, 06 вересня, Верховна Рада таки розглядатиме скандальний законопроект № 2450 "Про порядок організації і проведення мирних заходів", ігноруючи при цьому вимогу понад 150 громадських організацій щодо попереднього обговорення законопроекту Венеціанською комісією.


Побоюючись народного гніву, «кнопкодави» намагаються будь-що захистити себе напередодні виборів та прагнуть легалізувати репресії, за допомогою яких можна будь-кого залякати та посадити за грати.

«Законопроект «Про мирні зібрання» - другий серйозний удар по українській державності, спроба забрати в народу його волевиявлення та свободу збиратись разом, висловлюючи своє незадоволення. Влада хоче залякати та позбавити українців права на реалізацію своїх прав. Якщо в нас сьогодні заберуть право мирного протесту, тоді залишається лише йти в підпілля та продовжувати боротьбу поза правовим полем», - заявив голова ВК «Наступ» Р. Секела.

Також він зазначив: «Антинародний режим Януковича відкидає нашу країну на декілька десятиліть назад - ми повертаємось в епоху радянського терору, коли все українське було під забороною.

Сьогодні влада створила всі передумови для зародження дисидентського руху опору в Україні. Нас хочуть будь-що знищити, перетворити на покірних рабів. Забрати все, що ознаменує українця: його мову, свободу, землю, на якій ми живемо. Ми повинні сьогодні об’єднуватись та разом протистояти ворогові, лише так ми зможемо захистити себе від поразки та повного занепаду», - повідомляє прес-служба ВК «Наступ».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.