У Донецьку сепаратисти ввели стан облоги і узаконили мародерство

voennoe pologenie

 

У Донецьку Ігор Стрєлков (Гіркін) підписав накази про введення в місті стану облоги та мобілізації «стратегічно важливих ресурсів» для потреб сепаратистів. Про це 31 липня повідомляється в соціальній мережі Фейсбук, передають «Конфлікти і закони».


Відповідно до першого наказу, з 23:00 до 05:00 будь-який вуличний рух заборонено, виняток робиться лише для «транспорту і осіб, які мають спеціальні перепустки від коменданта міста». Порушники будуть направлятися під суд Військового трибуналу.

Другий наказ про мобілізацію ресурсів полягає в тому, що тепер сепаратисти зможуть забирати у городян машини, продукти, ліки, а також будівельні та паливно-мастильні матеріали.

Нагадаємо, раніше Стрєлков підписав наказ із закликом до сепаратистів, які перебували на місці катастрофи малайзійського «Боїнга», здавати знайдені цінні речі у Фонд оборони ДНР.

v p1

v p2



Коментарі

  +0 #1 Украинец 31 июл. 2014 г., 22:35:49
приказываю вам отдать мне свою квартиру и свое имущенство, потомe что я так хочу,
и мне это нужно...

ДИБИЛЫ!!!!
  +0 #2 МАКС 31 июл. 2014 г., 22:41:24
ПРОКЛЯТАЯ ПУТЛЕРОВСКАЯ РАШКА С САТАНИНСКИМ РВЕНИЕМ РАЗВЯЗЫВАЕТ МИРОВУЮ ВОЙНУ ОБВИНАЯ В ЕЕ РАЗВЯЗЫВАНИИ ВЕСЬ МИР...) ТВАРЬ ТЫ ПУТЛЕР И КОМПАШКА ИЗ ЖИДОВ ЧЕКИСТОВ И ЧУРОК-РОССИЮ ПОЧЬТИ УНИЧЬТОЖИЛИ УЖЕ С ДЬЯВОЛЬСКИМ РВЕНИЕМ ВЫСТАИВАЯ НОВУЮ РАСИЯНИЮ ИЗ ЧРОК И БЫДЛА! КТО НАПАЛ УКРАИНА НА РАШКУ ИЛИ РАШКА НА УКРАИНУ? ВСЕ ЧЕРТИ ПЕРЕКРУТИЛИ САМИ ФАШИСТЫ А ДРУГИХ ИМИ НАЗЫВАЕТЕ! 80% ВАТНИКОВ ПОДДЕРЖИВАЮТ СТАРШЕГО БРАТА...НУ И ПУСТЬ ОНИ ЗДОХНУТ ЭТИ 80% МАРГИНАЛЬНЫХ УРОДОВ!!! ВЫ БДЛО РУССКИЕ-СЕБЯ НЕ ЖАЛКО И ДРУГИХ...
  +0 #3 joldak 31 июл. 2014 г., 22:41:28
Шоб ты здох, у"бок!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.