Бізнес Порошенка торгує з Росією

biznes poroh

 
Нардеп Віталій Купрій на своїй сторінці в Фейсбук опублікував митну документацію щодо постачання продукції підприємств Петра Порошенка на територію Росії От що він пише про єдиного в світі президента-бізнесмена Порошенко:


«Отримав відповідь на моє депутатське звернення від Голови Державної фіскальної служби Романа Насірова щодо частини підприємств олігарха-президента Петра Порошенка, які здійснюють експорт товарів до РФ.

У документі зазначається, що в середньому впродовж року Порошенко забезпечує РФ товарами на суму близько 30 мільйонів доларів.

І це у той час, як діє його ж Указ щодо заборони економічних відносин із підприємствами країни-агресора та намаганні наших дипломатів переконати країни Європейського Союзу та США продовжити санкції стосовно Росії. Така торгівля є аморальною!

При цьому, ці підприємства заявили відшкодування ПДВ на 230 мільйонів гривень, а отримали 216 мільйонів. Враховуючи певну затримку в платежах, це майже 100%!

І це тоді, коли в звичайних підприємств існують великі складнощі з відшкодуванням, яке без хабарів майже неможливо отримати. Але очевидно, що в Порошенка немає проблем ані з товарним забезпеченням агресора, ані з отриманням за це відшкодування ПДВ.

biznes poroh1

biznes poroh2

biznes poroh3

biznes poroh4

Ну і звісно, що в цієї людини немає жодної проблеми із совістю. Оскільки людина без совісті не страждає від оцінки своїх безчесних вчинків взагалі!»

Далі нардеп навів перелік підприємств, які входять в орбіту Порошенка:

ПАТ «Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «Прайм Эссетс Кэпитал»
ТОВ «Центрально-Європейська кондитерська компанія»
Дочірнє підприємство «Кондитерська корпорація «Рошен»
ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика»
ПАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»
ПАТ «Маріупольська кондитерська фабрика «Рошен»
ПАТ «Кременчуцька кондитерська фабрика «Рошен»
ПАТ «Севастопольський морський завод»
ПАТ «Завод «Ленінська кузня»
ТОВ «Укрпромінвест-Агро»
ПАТ «Продовольча компанія «Поділля»
ТОВ «Група Агропродінвест»
ТОВ «ПК «Зоря Поділля»
ТОВ «Агрофірма Дніпроагролан»
ТОВ «Мас-Агро»
ТОВ Агрофірма «Іванківці»
ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс»
ТОВ «Пісківський завод скловиробів»
ТОВ «ТД «Крохмалопродукт»
ПАТ «Інтеркорн Корн Просессінг Індастрі»
ПАТ «Дніпровський Крохмалепатоковий Комбінат»
ТОВ «ДДЗ «Енергоавтоматика»
ТОВ «Інтерстарч Україна»



Коментарі

  +0 #1 Оля 20 янв. 2016 г., 18:23:02
Наверное народный депутат в школе плохо учился... т.к. 3 800 тис. долларов это 3 млн а не 30

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.