«Сеанс правди»: колишній кегебіст відверто розповів про катування в КДБ/СБУ

kedebist

 

Після падіння Берлінської стіни були відкриті списки тих, хто працював на Штазі. Це був перший крок позбавлення від впливу КДБ і напрям до побудови демократичного суспільства.

В Україні подібного не зробили. І ті, хто працював на КДБ, і донині відчувають себе героями. Відео Богдана Кутєпова, що з'явилося сьогодні на каналі youtube.com - сповідь ветерана КДБ - доказ того, що покидьки можуть говорити будь-якою мовою. Їм все одно, якою мовою відправляти людину на смерть. Ветеран КДБ не тільки не кається, а й залякує того, хто знімав відео.

Найстрашніше, що поруч біля нього стоїть жінка, якій смішно, коли старий каже: «бо незалежного стріляли журналіста, хто скаже «А», не встигне мекнуть «Бе»… Був у мене громадянин на прізвище «Г», більше - не болить голова. Черепки лежать в морзі и нікому НЕ потрібні».

Огидно те, що така особа та йому подібні на усіх громадян дивляться зверхньо і дуже шкодують, що не можуть сьогодні надіти кожному «на залупу 12 вольт, и подымаю реостатом, и синяков нет», або вколоти у п’ятку сиворотку правди, або «в ліс на розстріл — поки копає собі могилу»…

Аби позбавитись таких карателів та притягнути їх до відповідальності, суспільство повинно знати їхні прізвища.

Тож СБУ повинно надати суспільству списки всіх, хто був агентом КДБ, і скільки цих людей нині працює на впливових посадах, а, можливо, і є депутатом у парламенті.



Коментарі

  +1 #1 Лерия 28 февр. 2016 г., 17:59:46
Тварюка КГБешна.До такого і зараз не гріх кару примінити!Щоб ти здох,сволочь!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.