У Рівному влада за участь у бурштиновому протесті погрожує мобілізацією

burshtinova mobilizatsiya

 
У Рівному влада за участь в мітингу погрожує мобілізацією. Про це інформують Рівненські новини. Видання пише, що сьогодні представники облвійськкомату вручатимуть повістки учасникам мітингу, який оголосили нардепи від Радикальної партії Ляшка.


Офіційна ж мобілізація має розпочатися з квітня місяця, про що зазначав на засідані регламентної комісії облради обласний військовий комісар Михайло Твердохліб.

«Нас бояться!!! Перелякана бурштинова мафія вирішила захищатися за допомогою воєнкома, який лякає учасників сьогоднішньої акції протесту врученням повісток у військо. Це дно!

Нагадаю, сьогодні о 14.00 під Рівненською ОДА розпочнеться мітинг проти свавілля бурштинової мафії на чолі з головою облдержадміністрацією Віталієм Чугунніковим.

Це кого ці кабінетні щури лякають військкоматом? Тих, хто пройшов війну з першого дня? Хто пройшов і вижив в Іловайську і Дебальцево?», - пише на сторінці Фейсбук нардеп Ігор Мосійчук.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.