Поки телефонуєш на 102 – поліція піццу розвозить

102

 
Щойно, гуляючи повз площу Космонавтів, побачили п`яну жінку, яка валялась під відбійником посеред дороги. Оскільки потік транспорту був як завжди в тому місці шалений, трагедія могла статися будь-якої миті. Я почав викликати поліцію і доки діставав телефон, бачив, що телефонувало ще мінімум двоє людей.


І от, приємний жіночий голос повідомляє, що всі оператори зайняти, чекайте. Чекав я хвилини три. Поруч телефонував 2 рази чоловік, йому теж не відповіли.

За той час, поки ми стояли, в обох напрямках проїхало ТРИ патрулі і жоден не зупинився, хоча проблему було видно добре. Врешті нетвереза підвелась і дивом перейшла дорогу, бо пощастило, що був один тролейбус і встиг пригальмувати.

Зараз пройшло вже більше години, і мені досі не перетелефонували. Тепер прочитайте ще раз і вдумайтесь - ПОЛІЦІЯ не прийняла виклик і відповідала, ніби якесь таксі чи захудала піццерія, у якої нема зайвого кур'єра!

ТРИ хвилини я чекав, а може і більше, бо на момент нашого приходу вже хтось телефонував.

Тепер уявіть, наприклад Я - хворий психопат, виходжу на площу зі зброєю і починаю стріляти. За 3 хвилини я спокійно, неквапливо цілячись, висаджу 3-4 магазини одиночними по натовпу. Якщо це всі набої, то матимемо мінімум 50 трупів і стільки ж поранених.

Зробити ви нічого не зможете, бо вам же не можна зброю носити бо «один одного перестріляєте», і ви не депутат, а поліція, бачите, піццу розвозить і нема вільних машин.

Це особливо до тих недолугих, хто сміється над тими, хто має хоч якусь легальну зброю, комплект спорядження, військову аптечку, куплені за власні гроші, постійно тренується, пропадає на тренінгах з медицини, виживання, стрільбищах і намагається хоч щось робити в цій державі.

Ваш пофігізм занадто дорого нам всім коштує.

PS. Зараз пишу офіційне звернення.

PPS. Ще під час події повз проїхало 5 лімузинів з випускниками якоїсь академії. В погонах, з шампанським і дівками. На жаль, не роздивився якої.

Автор Сергій Клюзко, УАВЗ



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.