Після вбивства Шеремета Україні «готують щось дуже небезпечне» - Саакашвілі

sheremet saakashvili

 
Голова Одеської обласної держадміністрації Михайло Саакашвілі зазначив, що вбитий журналіст Павло Шеремет був його «ангелом-охоронцем», який відбивав численні атаки проплачених журналістів. «Одним потужним голосом у чесній України стало менше», - написав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

«Він був глибоко порядною і талановитою людиною. Його вбивство терористами сьогодні зміцнює мене у відчуттях, що нам, всій країні, готують щось дуже небезпечне, а політичний клас з закритими очима веде нас до прірви. Ми повинні їх зупинити нашими окриками, шкода тільки, одним потужним голосом у чесній Україні стало менше», - написав він.


Журналіст Павло Шеремет загинув вчора вранці 20 липня в результаті вибуху машини. Офіційно поліція поки не озвучила жодну з версій щодо причин події, проте попередньо вибух кваліфікований як умисне вбивство. Прокуратура розслідує інцидент як умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох людей.

За словами радника міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка, автомобіль був підірваний саморобним пристроєм потужністю від 0,4 до 0,6 кг в тротиловому еквіваленті.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.