Націоналістів, що облили Леніна фарбою, комуністи хочуть убити, а міліція – посадити - ексклюзивні коментарі учасників подій

Григорій Тихий.
Фрагмент відео 
podrobnosti.ua 

Виявляються все нові подробиці інциденту з побиттям українських націоналістів, що облили пам’ятник Леніну фарбою, - Ігоря Лісодіда та Григорія Тихого. Як стало відомо Українській Інформаційній Службі, обидвох патріотів невдовзі після інциденту було шпиталізовано з травмами середньої тяжкості. У Григорія Тихого зламано ніс, є черепно-мозкові травми. У Ігоря Лісодіда – також черепно-мозкова, забої в області нирок, підозра на перелом кількох ребер.

Втім, представники МВС відмовляються визнавати факт нападу комуністів на українських патріотів. Довгий час слідчі відмовлялися приймати заяви у потерпілих. Як виявилося потім, до військового шпиталю, де зараз перебуває І.Лісодід, приїжджав слідчий Шевченківського РУВС, який, за попередніми даними, намагався тиснути на лікарів, аби ті не фіксували документально факти тих побоїв, які реально отримали патріоти, натомість перекваліфікували на більш дрібні, незначні ушкодження.
 
За словами Ігоря Лісодіда, слідчий намагався відмовити його йти на судмедекспертизу, мовляв, „ви же самі віновати, ви самі началі...”.
 
„Я чітко пам’ятаю, як загони „Беркуту” під час побиття просто споглядали на бійку, не роблячи жодних кроків, аби її розборонити, вони не реагували ані на дії комуністів, ані на численні заклики добити нас (в ЗМІ вже з’явилися повідомлення про те, що під час інциденту деякі особи з боку нападників погрожували убити націоналістів і до цього безпосередньо закликали - УІС)”, - зазначає І. Лісодід.
 
Крім того, за словами потерпілого, в нього під час бійки з кишені куртки зник мобільний телефон, який могли просто викрасти нападники.
 
„Ми просто так це не залишимо, ми будемо звертатися до всіх інстанцій – прокуратури, суду, органів влади, МВС – з вимогою покарати нападників. Ми закликаємо всіх, хто має відеозаписи інциденту, посприяти в наданні інформації про тих, хто вчинив побиття патріотів”, - зазначив у спілкуванні з кореспондентом УІС адвокат потерпілих Сидір Кізін.
 
 


Коментарі

  -1 #1 rty 28 нояб. 2009 г., 01:45:25
Ура! наконец-то нацикам показали на их место. Хотя бы за это поклон Ильичу. И вобще, чем он хуже бандита бандеры, на совести которого не меньше жертв? Пока стоят бандеры с мазепами, ильич тоже имеет право на жизнь. а если на свалку - то всех сразу, не надо нам новых идеологий!
  +1 #2 Ротмистръ 28 нояб. 2009 г., 02:10:22
Молодцы пенсионеры!! не убоялись толпы дебильных комуноидов и таки облили эту падаль - иллюху - краской крови, пролитой им за убиенных невинно людей в застенках НКВД!!! Респект и уважуха дедам! хорошо, что краснозадые показали свое истинное лицо павианов! Одно дело - в камень краску бросить - и другое Человека по лицу бить и имуществор воровать, впрочем пеавианистых, от коих они и произошли к тому не привыкать - у них столетние навыки. Слава Независимой Украине, где такое возможно!
  +1 #3 щеРус 28 нояб. 2009 г., 02:22:03
Комуно-фашистам, як завжди, аби когось убити, повісити, розшматувати. Як були людиноненависними, так і залишаються. Що вчора їхній Пєтя й заявив
  +1 #4 Наз 28 нояб. 2009 г., 02:32:16
жызнь справедливый механизм. Еще недавно люди продажно, боясь и служа другим людям, уничтожали весь добрий и умний люд. Я ету ехенею про Ленина, Сталина, ето тоже что слався Чикатило. А то что половину страны уничтожили и сечас досих пор стидно сказать слово патриот очень плохо от етего, потому так плохо жывем, все делим, нет одной нации. А такой моло грамотний мудак (умом) как ты, которий хочет только роботать в офисе и ходить в джынсах, видать внук катов.
  +1 #5 Думающий 28 нояб. 2009 г., 02:40:49
Недолго будут торжествовать коммунофашистские ублюдки. Идола, которому место на затворках венлечебницы, давно пора убрать с улиц любого города. Какая разница: фашист или коммунист? Да к тому же еще и страдающий стыдной болезнью! Только издержки нашей демократии, против которой и борются эти горлохваты, позволяет еще стоять подобным идолам на виду. В Германии памятник Гитлеру не простоял бы и минутвы, а его создателя упрятали бы за решетку. Украина освободится от символов имперского и коммунистического прошлого, как бы ни пенились злобой их защитники. Слава Украине!
  +1 #6 Alexandr 28 нояб. 2009 г., 03:36:17
...Калигула, ИванГрозный, Гитлер, Сталин и много других нищих здоровьем разума созданий, правили в истории Нашей Земли... все они унесли с собой миллионы жизней (по желанию, по безумию, по прихоти, по родству, по планам, по... ) Эти существа жили вместе с нами и многие их любили, чтили, невзирая на сотни тысячи миллионы потеряных жизней, даже потери близких людей потерялись во времени... Как возможно здоровым и умным людям хранить память в Памятниках о таких нелюдях и извергах, даже для истории... память как убивали детей, семьи, целыми народами по причине правления безумого или больного существа и по желанию других поиметь особый статус, ... заработать бабла... . Таким конечно нужно ставить отметины в какой то долине презрения или проклятия ... но не на центральном месте нашего Киева. Памятники почтения должны стоять Созидателям.
  -1 #7 Ynat 18 дек. 2009 г., 02:07:26
Если это патриот(на фото)-то я крокодил Гена
  +1 #8 grig 19 дек. 2009 г., 11:33:38
Усіх комуняцьких "істуканов" - на смітник історії!
  +1 #9 Киянин 2 янв. 2010 г., 20:58:42
ПЯМЯТНИК ЛЕНІНУ В КИЄВІ, В УКРАЇНІ - ЦЕ ТАК САМО, ЯК ПАМЯТНИК ГІТЛЕРУ В ТЕЛЬ-АВІВІ, В ІЗРАЇЛІ. Комуністів за іх злочини проти свого ж народу (хоча перші комуняки за часів Леніна в основному жидами були) треба судити.
  -1 #10 Сукраины 10 янв. 2010 г., 15:07:22
А только с такими харями - это и есть пЭтриоты. Киев, когда вы уже этих уродов перестанете у себя терпеть? они ж у вас только нахаляву живут, с бабушками дедушками - коренными киевлянами воюют, да с постаментами. Уроды...
  +1 #11 васек 3 мар. 2010 г., 23:11:21
До каких пор эти комуняки с кровавыми флажками и своим Сифилитиком на постаменте будут еще смуты нести в разум нового поколения?Фашисты-комунисты это одно и тоже но под разным соусом.это враги народа,особенно Украинского!!!
  +0 #12 Marat 14 апр. 2010 г., 01:57:42
Бесами мучемая, Жизнью проклятая, Смертью отвергнутая; Желчью приправленная, Злобой примасленная; Ложью поджаренная, Юля, ну, что ты юлишь? Возьми ты верёвку, А лучше свою косу, Накинь ты на шею, Коль не ценишь ты тишь. И Богом сподвигнутая, Достойно покинешь От страданий и мерзости мир.
  -1 #13 НКВС 19 дек. 2010 г., 21:26:24
Облити фарбою,а потім підсмажити подлюку бандерложью!
  +0 #14 toska 25 мая 2019 г., 11:30:34
Прошло 10 лет!!! И где ваш памятник кату? На помойке истории. Так-то... и там же комуняки. А те кто гадил тут, наверное, стали калированными сепарами. Дай Бог здоровья тем людям, что тогда начали "говорить", что не нужны памятники убийцам-Сталину, Ленину.... Вот так повернула жизнь и стала ставить все на своё место. СЛАВА УКРАИНЕ!!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.