Кличко порадив януковичу не ховатися за спинами спецпідрозділів

spini pidrozdiliv

 
Безглузді рішення судів, використання правоохоронних органів проти людей, провал соціальної політики і економіки – це докази одного: влада на чолі з януковичем і урядом Азарова мають піти геть. І цього доб’ємося всі ми, громадяни України. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко на брифінгу в Верховній Раді, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Провалилися спроби розділити Україну. Влада не зможе сказати, нібито на Майдан вийшли представники якогось регіону. На майдани вийшла вся країна. Бо і в Донецьку, і у Львові, в Харкові, Запоріжжі, і в Черкасах люди кажуть одне: терпець увірвався!», - наголосив лідер «УДАРу».

Він звернувся особисто до Януковича. «Досить ховатися за спинами спецпідрозділів! Кількість злочинів, які чинять за вашим наказом або від вашого імені, вже перевалила за критичний рівень. Відсутність адекватної реакції з боку глави держави означає, що він розділяє відповідальність за кров на українських вулицях. І за ті протиправні дії, які відбуваються щодо активістів кожного дня», - підкреслив Кличко.

Політик висловив впевненість, що українці доб'ються виконання вимог, за які вже майже два місяці стоїть Майдан у Києві і майдани в інших містах України.

Кличко також звернувся до міліціонерів, прокурорів і суддів з тим, щоби вони визначилися, чи вони на боці народу, чи зі злочинцями у владі. «Зараз – критичний час. Час ухвалення рішення. З ким ви? З народом – тоді забезпечте виконання законних вимог народу. Чи зі злочинцями у владі? Тоді нестимете відповідальність», - підкреслив лідер «УДАРу».

Він також відзначив, що «УДАР» вимагає створення парламентської слідчої комісії, яка розслідує всі випадки побиття активістів.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.