​Пленарні засідання Верховної Ради України 10 листопада 2017 року

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив ранкове засідання. А.Парубій надав слово представнику фракцій «Блок Петра Порошенка» і «Народний фронт», які попросили слово для заяви.


Народний депутат Максим Поляков у виступі від фракцій оприлюднив факти розкрадання землі в Обухівському районі Київської області високопосадовцями.

Фракції вимагали розслідування порушеної кримінальної справи з цього приводу.

А.Парубій повідомив, що у засіданні беруть участь члени Кабінету Міністрів на чолі з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Відбулася «година запитань до Уряду».

Головуючий надав слово для виступу Міністру юстиції Павлу Петренку, який привернув увагу до того, що хвилює мільйони українських громадян –майбутнє їх дітей.

Міністр представив законопроект про посилення відповідальності за несплату аліментів.

Міністр екології та природніх ресурсів Остап Семерак доповів про одну з екологічних проблем – знешкодження та утилізацію відходів, про Національну стратегію управління відходами та необхідність її прийняття.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман та члени Уряду відповіли на усні запитання народних депутатів.

Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко оголосила депутатські запити.

Народні депутати розглянули проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 19 жовтня 2017 року про прийняття в цілому проекту Закону «Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів» №6327-П.

За результатами голосування проект Постанови відхилено.

Після розгляду за результатами голосування відхилено проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 09 листопада 2017 року про прийняття за основу та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань проходження державної служби» №7126-П.

Народні депутати виступили з заявами, повідомленнями, пропозиціями.

Головуюча на засіданні Ірина Геращенко закрила пленарне засідання.

Наступне пленарне засідання Верховної Ради відбудеться у вівторок, 14 листопада.

За матеріалами Інформаційного управління ВР України

Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.