​Рашисти вранці випустили 25 ракет по Україні - гатили з Білорусі

Російські загарбники вранці в четвер, 28 липня, обстріляли територію Київської та Чернігівської областей. На Чернігівщині ворог вдарив по Гончарівській громаді, а на Київщині – по одній з громад Вишгородського району, пише zaxid.net.


«З 5:20 до 6:30 год. 28 липня 2022 року за повідомленням з білоруських джерел надходила інформація про запуск понад 20 ракет з території Білорусі. Наразі відомо про прильоти 9 ракет по території Гончарівської громади Чернігівської області, які впали в лісовий масив. Також працювала наша система протиповітряної оборони», – повідомило оперативне командування «Північ».

Також росіяни вдарили ракетами по об’єкту інфраструктури у Вишгородському районі Київської області, повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

«Сьогодні зранку ворог наніс ракетний удар по одній із громад Вишгородського району. Обстріляний об’єкт інфраструктури. Інформація щодо жертв уточнюється. На місці вже працюють всі екстрені служби», – зазначив він.

Перед цими ударами в багатьох областях України оголосили повітряну тривогу, а проект «Беларускі Гаюн», який відстежує військову обстановку в Білорусі, повідомив, що з території аеродрому «Зябровка» у Гомельській області, який Білорусь віддала в користування росії, було випущено приблизно 25 ракет.

Фото defence-ua.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью враг продолжил атаковать нашу страну беспилотниками. В результате воздушного боя были сбиты все выпущенные вражеские «шахеды»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.