На керівника виборчого штабу «УДАР» тиснуть обухівським УБОЗом

Олег Велікін. Фото klichko-obl.kiev.uaВлада намагається вплинути на хід і результати виборів Обухівського міського голови, які повинні відбутися 18 березня цього року. Про це заявляють у Київській обласній організації партії «УДАР».

У партії наголосили, що сьогодні керівника їхнього виборчого штабу в Обухові, депутата міської ради Володимира Геращенка викликали в Київське обласне управління УБОЗ з метою «проведення роз’яснювальної роботи». В «УДАРі» назвали це методом тиску і втручанням у виборчий процес.

«Володимир Геращенко є керівником виборчого штабу і довіреною особою кандидата від «УДАРу» на посаду Обухівського міського голови Анатолія Шафаренка. Його виклик в міліцію – яскрава демонстрація того, що влада боїться кандидата від опозиції і шляхом залякування, погроз, відмов у реєстрації членів ДВК намагається вплинути на виборчий процес. Тож про чесні і демократичні вибори в Обухові говорити не приходиться», – зазначив голова Київської обласної організації «УДАРу» Олег Велікін.

У свою чергу заступник голови партії «УДАР» Артур Палатний вважає, що виборчий процес в Обухові є репетицією перед виборами до Верховної Ради. «Сьогодні на виборах міського голови Обухова проти партії «УДАР» застосовується силовий сценарій, рейтингових кандидатів знімають з реєстрації. Влада відверто відпрацьовує методи, за допомогою яких планує проводити майбутню парламентську кампанію», – переконаний політик.

У Київській обласній організації «УДАРу» також додали, що одночасно із сьогоднішнім «допитом» їхнього однопартійця, Київський обласний адміністративний суд відхилив позовну заяву партії щодо відмови у реєстрації членів ДВК. Таким чином, під час виборів в Обухові у жодній виборчій комісії не буде представників «УДАРу».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.