У Софіївській Борщагівці зареєстрували лише провладних кандидатів

borschagivkaУчасть у виборах на посаду сільського голови Софіївської Борщагівки братимуть лише провладні кандидати, опозиційним відмовили через неточності в документах. За законом, 2 травня був останній день прийняття документів від бажаючих взяти участь у виборчому процесі. Про це повідомили в прес-службі Київської обласної організації «Батьківщина».


За словами народного депутата, голови Київської обласної організації політичної партії «Батьківщина» Костянтина Бондарєва, виборча комісія зареєструвала лише члена Партії регіонів Юрія Денисенка, якого рік тому було відсторонено від посади сільського голови Софіївської Борщагівки, та ще шість кандидатів-самовисуванців.

«Кандидатам від опозиції відмовляли навіть через те, що в них не має досвіду громадської діяльності чи тому, що  раніше вони не приймали участь у виборах», - зазначає Костянтин Бондарєв.

«Влада сьогодні розуміє, що в чесній боротьбі виграти вибори їй не вдасться, тому починає використовувати адмінресурс та забороняє виборчій комісії реєструвати опозиційних кандидатів», - наголошує Костянтин Бондарєв.

Костянтин Бондарєв також зазначає, що вартість землі в цьому елітному селі дуже висока і команда Януковича не хоче втрачати такий заробіток.

«Більша частина землі була продана з грубими порушеннями закону, землю, фактично,продавали без жодних дозволів і документів, тому якщо  сільським головою стане представник опозиції, то всі брудні махінації стануть відомими з прізвищами тих, хто цю землю отримав», - каже політик Бондарєв.

Нагадаємо, що 27 травня 2012 року відбудуться позачергові вибори голови та депутатів сільської ради в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району.



Коментарі

  +4 #1 007 4 мая 2012 г., 13:24:53
БАНДА ТІЛЬКИ СВОЇХ ГОПНИКІВ РЕЄСТРУЄ А КУДА ВОНИ ДУМАЮТЬ ТІКАТИ ЯКЩО НАРОД ПОПРЕ ЇХ ВИЛАМИ ВІД КОРИТА
  +3 #2 Леша 4 мая 2012 г., 13:26:51
Банда есть банда . Так и в Верховную раду будет только Донецких бандитов Януковича будут регистрировать
  +3 #3 vadim 4 мая 2012 г., 13:27:03
уроди
  +2 #4 Аліна 1 июн. 2012 г., 05:23:33
Зареєстрували кандидатів тільки тих яких рахували за потрібних, від опозиції єдиного кандидата не зареєстрували, самовисуванці-активісти, які безпосередньо добивалися цих виборів також відхилили за придуманих причин. Виборча комісія складалася виключно з членів партії регіонів. Жоден кандидат на депутата сільської ради не обрався справедливо. Міліція з беркутом силою видворили всіх спостерігачів, кандидатів, пресу та довірених осіб під час підрахунку голосів. Є такі, що комісія попризначала депутатами осіб за яких ніхто не голосував, так як ці особи не проживають в селі і люди їх взагалі не знають, і нічого ніколи про них нечули. За депутатське місце в сільській раді виборчій комісії кандидати платили 20000 дол. Ці вибори звичайна показуха, так як ще до виборів вибоча комісії знала хто має стати головою, а хто депутатами. Так що не важливо хто за кого голосував, голоси виборців ніхто не рахував.
  +2 #5 воїн 9 июн. 2012 г., 11:36:13
В селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області відбувся сценарій "ВИБОРІВ" а точніше призначення депутатів та сільського голови. Фальсифікація підкуп та залякування для Партії Регіонів це норма їхнього життя. Їхній девіз "Все для збагачення (але власного ніхто не сміє красти крім нас самих).
Софіївська Борщагівка | Києво-Святошинський район | Київська область...
www.sofiivka.wordpress.com

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.