Перераховують голоси і ухвалюють рішення сьогодні виключно на користь партії влади

berkut cvk

 
На цих парламентських виборах ми маємо справу з вибірковим правосуддям і вибірковим підрахунком голосів. Про це заявив заступник голови ЦВШ «УДАРу» Ростислав Павленко в ефірі 5 каналу.


Павленко зазначив, що «УДАР» звертався до суду щодо визнання недійсними результатів виборів в кількох округах і отримав відмову. Він зауважив, що сьогодні комісії перераховують голоси, а суди ухвалюють потрібні рішення виключно задля перемоги партії влади. «До прикладу – виборчий округ №93, Київська область. Дуже характерно: за даними протоколу ДВК з мокрою печаткою там на одній з дільниць 1412 громадян проголосувало. Ми дивимось базу даних виборців – 2112. Різниця в 700 голосів. Як ви думаєте, кому ці голоси пішли? Звісно, Партії регіонів. Та сама ситуація у виборчому окрузі №196, Черкаська область. Там ще веселіше. Комуністична партія України – різниця мінус десять голосів, Свобода – мінус 16, «УДАР» – мінус 24, Батьківщина – мінус 16. Зате Партія регіонів – плюс 92. От таким чином у нас рахуються результати, але спроби судового захисту на жаль дуже вибіркові», – заявив Павленко.

Як приклад вибіркової дії правосуддя представник «УДАРу» назвав ситуацію у 183 окрузі на Херсонщині. Там перемогу кандидата від «УДАРу» Андрія Путілова анулювали завдяки… ухвалі Одеського апеляційного суду.

Павленко висловив переконання, що «УДАР» та інші опозиційні політичні сили йтимуть до кінця у відстоюванні своїх позицій та захисті голосів тих виборців, які проголосували,  для того, щоб не допустити фальсифікації результатів.

«А от щодо обнуління списків – це вже один з останніх кроків. Воно матиме сенс, якщо всі три політичні сили разом приймуть таке консолідоване рішення. Поки що рано говорити, поки що ми виставляємо владі вимоги і чекаємо її реакції», – сказав заступник голови ЦВШ «УДАРу».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.