Линдсей Лохан избежала тюрьмы, но получила три года испытательного срока

Несмотря на то, что Линдсей Лохан избежала тюрьмы, ей придется три года находиться на испытательном сроке.
 
Так решил судья Верховного суда Лос-Анджелеса Стефани Сотнер. В течение этого времени, совершив любое нарушение за эти три года, Линдсей автоматически подпишет себе приговор.
 
«Три года испытательного срока — это очень долго, - говорит профессор права Стэн Гольдман. - Если она сотворит что-нибудь в Нью-Йорке, Чикаго или где-либо еще, они в любом случае узнают об этом», сообщает popcornnews.ru.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.