Росія відкликала свій підпис під графіком виконання мінських угод

yuriy sergeev

 
Російська Федерація відкликала свій підпис під документом з графіком виконання мінських угод від 13 листопада 2014 року, 18 січня Україна знову запропонувала його підписати, повідомив постійний представник України в ООН Юрій Сергєєв, передає Інтерфакс.


«13 листопада 2014 представники України та Росії підписали робочий документ з чітким графіком виконання положень мінських угод. Російська сторона відкликала свій підпис під цим документом. 18 січня Україна знову підтвердила свій заклик до Російської Федерації, запропонувавши підписати графік виконання мінських угод, а саме згідно редакції 13 листопада 2014, і домогтися, щоб припинення вогню почалося 19 січня», - сказав представник України в ООН Юрій Сергєєв, виступаючи на засіданні ради безпеки ООН у середу ввечері.

Ю. Сергєєв переконаний, що початок неухильного виконання цього документу створить умови, сприятливі проведенню в найближчому майбутньому консультацій тристоронньої контактної групи, а пізніше саміту глав держав і урядів в Астані. «Ми вимагаємо нарешті виконати цей план», - заявив він.

Дипломат підкреслив, що, незважаючи на розширення іноземної агресії, Україна повністю віддана мирному врегулюванню кризи, на основі мінських угод і на основі повної поваги територіальної цілісності, суверенітету, політичної єдності України. Він вказав, що українська сторона двічі виступала з ініціативою припинення вогню і підтримувала його в односторонньому порядку.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.