У Росії заговорили про відставку Путіна

putin kompromat

 
Президент РФ Володимир Путін може піти у відставку, якщо на Заході приймуть рішення опублікувати засекречені корупційні та кримінальні дані на його оточення. Про це заявив «Эхо Москвы» учений, громадський діяч, керівник міжнародного Фонду громадянських свобод Олександр Гольдфарб.


«З недавнього часу російські викривачі Путіна придбали потужного союзника в особі державних структур західних країн. Протягом півтора десятиліть творці західної політики відмахувалися від антипутінських активістів, як від настирливих мух. Протягом 14 років Захід розглядав Путіна якщо не демократом, то союзником, як, наприклад, саудівського короля чи південноамериканських диктаторів. Типу, «він, звичайно, сучий син, але він НАШ сучий син», - пише вчений.

На його думку, після анексії Криму західні пріоритети щодо Путіна змінилися.

«Тепер сильні світу цього у Вашингтоні, Лондоні та Берліні дивляться на нього, як на супротивника. Ситуація нагадує холодну війну, коли в інформаційній підтримці дисидентів були задіяні колосальні західні ресурси. І ось уже в Лондоні повним ходом йде розслідування вбивства Литвиненка, США та ЄС включають в санкційні списки банк «Росія» і членів кооперативу «Озеро», а в Швейцарії заарештовують керівників ФІФА, підозрюваних у «продажу» Росії Світового чемпіонату з футболу», - відзначає глава Фонду громадянських свобод.

На його думку, мешканці Кремля зрозуміли, що Захід включився в інформаційну війну проти них, і що корупційно-кримінальна складова - їх найслабше місце - стане в цій війні грізною зброєю. Більше того, у цих викриттів тепер будуть юридичні наслідки.

Якщо буде прийнято рішення опублікувати засекречені на Заході корупційні та кримінальні дані на Путіна і його друзів - про це, до речі, давно просить Олексій Навальний - то йому нічого не залишиться, як піти, бо він чисто технічно не зможе виконувати президентські функції, наприклад, відвідувати країни Євросоюзу», - пише Гольдфарб.

Він також вважає, то Путін в курсі справи і роздумує, як піти найкращим чином, якщо не залишиться жодного іншого виходу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.