​Манафорт просить перенести суд з Вашингтона, бо йому дуже заважають Трамп і ЗМІ

Колишній голова передвиборчої кампанії Трампа Пол Манафорт звернувся до суддів з проханням перенести наступний судовий процес до іншого суду. Манафорт просить, щоб суд, який має початись з обрання присяжних 17 вересня, було перенесено до суду Роуноук в штаті Вірджинія, передає «Голос Америки».


У своєму клопотанні юристи Пола Манафорта заявили, що президент Трамп ускладнює доступ до справедливого судочинства для свого колишнього очільника кампанії через велику увагу громадськості до цієї події в Вашингтоні та до повідомлень президента в Twitter, повідомляє The Hill.

«Справедливий судовий процес буде неможливим без зміни місця проведення на більш нейтральне і таке, що менш наповнене ЗМІ», - йдеться в клопотанні юристів.

Манафорт, за твердженням юристів, став «мимовільним гравцем у більшій драмі, що розгортається між паном Мюллером та президентом Трампом».

Трамп неодноразово критикував розслідування Мюллера стосовно втручання росії до президентських виборів 2016 року і можливої змови з кампанією Трампа, а також назвав це розслідування «полюванням на відьом».

Захисники також відзначили, що майже 91 відсоток голосів на президентських виборах в Вашингтоні було віддано за кандидата від Демократичної партії Гілларі Клінтон, а Трамп набрав лише 4,1 відсотка голосів.

«Можна очікувати, що виборці, які підтримували секретаря Клінтон будуть налаштовані проти Манафорта, або що виборці, які підтримували президента Трампа, будуть менше підтримувати спецпрокурора, - заявили юристи Манафорта. – Це розділення є більш збалансованим в інших регіонах, наприклад, в Роуноук Вірджинії».

Юристи Манафорта в липні також звертались з проханням про перенесення першого суду, протягом якого йшлося про банківське шахрайство та ухиляння від оподаткування до Роуноук.

Пол Манафорт. Фото AFP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.