Міліція знову вилучила «біло-блакитні кондоми» і затримала активістів

kon1

 

Сьогодні, 11 квітня, «Чорний Комітет» разом з «Коаліцією Учасників Помаранчевої Революції» планували чергову роздачу скандальної партії «біло-блакитних кондомів». Про роздачу було завчасно повідомлено Київську міськдержадміністрацію і ГУ МВС. Усі документи були на руках.


За кілька хвилин до початку акції на активіста Вадима Лісового налетіли невідомі особи в цивільному й відібрали в нього пакети з «ПРЕЗервативами».

Невдовзі на таксі під'їхав інший активіст Павло Целовальников. Але машину зупинив працівник ДПС, мотивуючи свої дії тим, що водій не був пристебнутий паском безпеки. Хоча сам міліціонер одразу назвав справжню причину затримання: «Мені щойно по рації наказали затримати вашу машину». На водія складено адмінпротокол.

Авто відразу оточили люди в цивільному, в яких активісти й журналісти легко упізнали бійців «Беркута». При цьому вони вийшли на проїжджу частину, а разом із ними журналісти. У результаті на фотографа «Лівого берега» Максима Левина склали адміністративний протокол, згідно з яким він має заплатити штраф за порушення правил дорожнього руху. Коли активісти зайшли на тротуар, невідомі притиснули їх до стіни і не давали роздавати презервативи.

Присутні працівники міліції не втручалися і взагалі не реагували на явні порушення закону з боку невідомих осіб. Через кілька хвилин, з невідомих причин, працівники Шевченківського відділку затримали активіста Вадима Лісового. З ним наразі немає зв'язку, міліція відмовляється надавати інформацію, стверджуючи, що в жодному відділку Вадима немає.

Незважаючи на перешкоди з боку міліції у цивільному, активістам усе ж вдалося роздати перехожим і журналістам кілька десятків коробочок з презервативами.

Павло Целовальніков не був затриманий на місці, отже рушив у міліцію писати скаргу на дії міліціонерів. Усю дорогу його супроводжували ті самі «невідомі» бритоголові у чорному, про що він повідомляв телефоном, але невдовзі зв'язок з ним зник. Його місце перебування зараз невідомо, повідомляє chorkom.info.

Нагадаємо, що після попередньої роздачі «ПРЕЗервативів» троє активістів були затримані й засуджені на 15 діб. Восьмого квітня невідомі особи вчинили погром в офісі КУПРу, під час якого було викрадено майже всю партію «біло-блакитних кондомів».

kon2

kon3

kon4

kon5

kon6

kon7

kon8

kon9

kon10

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.