В Україні пройшла акція: «Міліціонер, не будь шестьоркою режиму»

6 2

 

Чорний Комітет вирішив звернутись до всіх працівників міліції з закликом не бути «шестьоркою» (в народному жаргоні — не бути прислугою) режиму. Треба пам'ятати, що джерелом влади є народ. І з часом цей народ пригадає всі злочини, які проти нього чинились.

Активісти розклеїли листівки з відповідним змістом на райвідділках та дільничих пунктах в Києві, Харкові, Львові, Сумах, Одесі. Про це «Конфлікти і закони» повідомила прес-служба Чорного Комітету.

Цьому було декілька причин. Ми кожного дня чуємо жахливі новини про чергові жертви міліцейського свавілля. Побиття, катування, погрози вже стали буденним явищем життя українських правоохоронців. Чого тільки варті відомі факти свавілля щодо молодого подружжя Розмаїтих в Сумах, смерті Ігора Індила в Шевченківському РУВС м. Києва, Геннадія Конопльова в Донецьку, Романа Рубана в Лук'янівському СІЗО. І це лише ті факти, які набули публічного розголосу в суспільстві. Більшість подібних випадків залишаються таємницею для громадськості.

Фактично, міліція перетворилася на каральний орган режиму. Працівники правоохоронних органів стабільно перешкоджають проведенню більшості мирних зібрань. Не гребують цього робити і під виглядом «цивільних» осіб.

Пропонуємо фоторепортаж, наданий прес-службою ЧорКому:

6 4

6 1

6 3

6 5

6 6



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.