Партія Регіонів визнала себе оленями (ФОТО, ВІДЕО)

ol1

 

Сьогодні, 1 квітня, Сумський осередок Партії регіонів провів просвітницьку акцію. Регіонали одягнулися в костюми оленів і розгулювали містом з партійною символікою. Олені Партії Регіонів закликали сумчан підходити до партійного намету і розказувати анекдоти. Але перехожі не проявляли бажання наближатися до оленя, оскільки знають, що за анекдоти в Україні можуть посадити.


ol2

 

Нас дуже радує те, що хоча б на 1 квітня, Партія регіонів вирішила не приховувати свою суть і показала народу своє справжнє обличчя оленя.

ol3

ol4

 

Нагадаємо, що торік в Одесі Чорний Комітет провів акцію «Олені за Партію Регіонів». На ній звучали гасла: Слава Партії Регіонів! - Оленям Слава! Корупції Слава! - Владу Овочам! – повідомляє прес-служба Чорного Комітету.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг этой ночью атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед». Пуски БпЛА производились с мыса Чауда (Крым) и Приморско-Ахтарска (рф)

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.