Віталію Кличко молодики зі зброєю перешкоджають у проведенні зустрічі з киянами на Осокорках

udar balenko

 
Уночі молодики зі зброєю завадили монтажу сцени для сьогоднішнього виступу лідера «УДАРу» Віталія Кличка на улиці Срібнокільській у Києві. Про це повідомляє прес-служба Київського міського штабу партії УДАР.


На стоянці, що примикає до проїжджої частини, активісти «УДАРу» сьогодні уночі мали розпочати монтаж сцени. Однак цьому перешкодили невідомі особи, що відрекомендувалися представниками кандидата Ігоря Баленка, який балотується по цьому ж округу.

Вони вимагали покинути це місце, представивши начебто угоду про оренду цієї ділянки разом із проїжджою частиною.

Спроба досягнути порозуміння за участю правників «УДАРу», які поставили під сумнів законність цієї угоди, не вдалася. Близько десятка молодиків зі зброєю за допомогою сили і погроз «розчистили» маданчик та загнали туди кілька вантажівок із рекламними плакатами Баленка.

Внаслідок цих силових дій сцену для проведення зустрічі Кличка з киянами довелося перенести на протилежний бік вулиці.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.