Прокуратура вивчає матеріали кримінального провадження стосовно «караванного стрільця»

k strelok

 
До прокуратури міста Києва надійшли результати розслідування кримінального провадження відносно Ярослава Мазурка за фактом вчинення ним ряду кримінальних правопорушень, у тому числі умисного вбивства, крадіжки, незаконного поводження із зброєю тощо.


На теперішній час прокурори вивчають провадження на предмет повноти проведеного органами внутрішніх справ розслідування, достатності зібраних доказів щодо причетності Я. Мазурка до скоєння інкримінованих йому злочинів.

За результатами цього вивчення прокуратурою міста буде прийнято процесуальне рішення відповідно до вимог чинного законодавства, повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.



Коментарі

  +3 #1 сонечко 8 апр. 2013 г., 16:27:55
от цікаво...вчепилися того стрілка...А чому не шукають вбивць цілої сім"ї Судді (чи то не так важливо?)
  +4 #2 Андрей 8 апр. 2013 г., 19:17:02
Предлагаю повесить на него убийство сына Ивана Грозного, Александра II и всех жертв репрессий. Какой бесстыдный и наглый фарс!!! Завтра эти подонки на любого из нас навесят что угодно, убьют прямо посреди улицы и скажут что так и было - без суда и следствия человека обвинили, убили, и пляшут на трупе. Двадцати лет не прошло со времени распада союза, а мутации властных структур уже даже не уродливы, они омерзительны.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.