Дитячий табір «Промінь» повернуто київській громаді

prokuratura obolon

 
Київський апеляційний господарський суд залишив без змін рішення суду першої інстанції та визнав законними вимоги прокуратури Деснянського району щодо повернення у комунальну власність приміщень дитячого оздоровчого табору «Промінь», які були незаконно відчужені на користь приватного підприємства. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Деснянського району міста Києва.


Цілісний майновий комплекс дитячого табору «Промінь», що на 23 км Бориспільського шосе, перебував на балансі ВАТ «Київхімволокно» та з 2004 року відносився до переліку державних та комунальних дитячих оздоровчих закладів.

Однак, у 2010 році нежитлові приміщення дитячого табору загальною площею 7,5 тис. м² були незаконно продані приватному товариству за 1,7 млн грн.

У січні поточного року Господарський суд задовольнив позов прокуратури щодо витребування майна оздоровчого закладу з незаконного володіння та повернення його у комунальну власність.

Постановою Київського апеляційного господарського суду від 20.06.2013 року зазначене рішення залишено без змін.

Рішення апеляційної інстанції вступило в законну силу з моменту його проголошення.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.