У Києві за перевезення вантажу без документів затримано трьох водіїв

udai

 
У столиці 4 липня інспектори ДАІ виявили 588 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 251 відхилення від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 98 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 26, порушення правил зупинки і стоянки – 39, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 35 водія. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування – 43 водія. Крім того, виявлено 18 пішоходів-порушників. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.


За минулу добу зареєстровано 4 дорожньо-транспортних пригоди, в яких 4 людини отримали травми. Серед травмованих двоє водіїв-мотоциклістів. Щоб уберегтись від біди, ДАІ радить водіям не перевищувати швидкість, неухильно дотримуватися інших вимог Правил дорожнього руху та не забувати про уважність та обережність за кермом. Щоразу, вирушаючи в поїздку, не забувати одягти захисні шоломи. Не буде зайвим також звернутись до батьків – незалежно від того, скільки років їхнім дітям. Перш ніж купувати таку дорогу, але небезпечну  іграшку, як мотоцикл, мопед - подумайте, чи зможе ваша дитина безпечно ним керувати. Адже осідлавши двоколісну машину, ваша дитина стає учасником дорожнього руху, де всі рівні. Тому, перш ніж піти на такий крок, подбайте, аби ваша дитина не лише знала правила дорожнього руху, але і дотримувалась їх і безпечно поводилась на дорозі.

Зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Дарницький район автомобіль «ВАЗ-21134», номерний знак АН5421ІВ, 2011 року випуску, чорного кольору; Дніпровський район автомобіль «Volkswagen Transporter», н.з. АА8329МС, 2001 р.в., білий.  Прийнято міри розшуку.

Вчора співробітники ДАІ виявили 15 автомобілів, що знаходились у розшуку. Крім того, затримано трьох водіїв за перевезення вантажу без відповідних документів. Так, у Святошинському районі двоє водіїв перевозили металобрухт без необхідних документів, а у Солом’янському – МАФ. Для з’ясування всіх обставин водіїв доставлено до райуправлінь міліції.

У четвер в Оболонському районі інспектори ДАІ «за гарячим» слідом затримали громадянина, який скоїв крадіжку телевізора. Чоловіка також було доставлено до райуправління.

З початку року інспектори столичної ДАІ виявили майже 1500 автомобілів, що перебували в розшуку за рішенням державної виконавчої служби. Столична Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що практично половина всіх затриманих автомобілів затримувались саме через несвоєчасну сплату штрафів водіями. Столична Державтоінспекція радить водіям дотримуватись правил дорожнього руху, а у разі порушення - не зволікати з оплатою штрафу. Нагадуємо, що відповідно до ст. 307 кодексу України про адміністративні правопорушення, він має бути сплачений не пізніше 15-ти днів з дня вручення постанови порушнику про накладення штрафу. У разі несплати штрафу у встановлений термін, постанова надсилається для примусового виконання до державної виконавчої служби. Щоб сплатити штраф, необхідно звернутися до будь-якої установи банку України. Зверніть увагу! При сплаті штрафів за порушення правил дорожнього руху у квитанціях необхідно обов’язково вказувати не лише код платежу, прізвище, ім’я по-батькові платника, але й серію та номер протоколу про адміністративне правопорушення.

До уваги водіїв! В столиці з 1 по 10 липня 2013 року тривають цільові заходи під умовною назвою «Спецсигнал». Впродовж десяти днів співробітники ДАІ перевірятимуть, як водії виконують вимоги Правил дорожнього руху в частині незаконного встановлення і використання на транспортних засобах спеціальних звукових та світлових сигнальних пристроїв. Під час заходів інспектори ДАІ будуть документувати всі без виключення випадки порушень законодавства в частині використання «спецсигналів». Крім того, перевірятимуться дозволи на встановлення спеціальних сигнальних пристроїв. У разі ознак підробки або закінчення терміну дії - дозволи вилучатимуться, а водії притягатимуться до адміністративної відповідальності.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.