Працівники столичної ДАІ разом з ліцеїстами навчали малюків дорожній грамоті

dit1

 
Днями співробітники столичної ДАІ разом з вихованцями Юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва відвідали дитячий садок №197, що у Солом’янському районі. Під час візиту дітлахам не лише нагадали дорожню грамоту, а ще й провели з ними практичні заняття, під час яких вивчали елементарні правила поведінки на дорозі.


«Практичні уроки вкрай важливі, - вважає завідуюча дитячим садком «Родзинка» Наталія Клименко. Діти в ігровій формі краще запам’ятовують правила дорожнього руху, жести регулювальника та мають змогу оцінити дорожню ситуацію, отже вибрати для себе безпечну поведінку в умовах вуличного руху».

Приємною несподіванкою для ліцеїстів і співробітників ДАІ стала весела вистава «Азбука доріг», яку підготували вихованці дитячого садочка. Діти зачитували вірші, шуткували та змагалися між собою на звання кращого знавця правил дорожнього руху. Маленькі актори у подарунок отримали солодощі, а гості - дитячі посмішки та гарний настрій.

«Дітей змалечку потрібно привчати до належної поведінки на дорозі, тому подібні заходи безумовно допоможуть школярам на практиці засвоювати дорожню грамоту, навчитися оцінювати дорожню ситуацію, - говорить начальник столичної ДАІ Анатолій Курінний. - Звичайно ж, отримані знання допоможуть їм бути зразковими учасниками дорожнього руху, добре орієнтуватись на завантажених міських вулицях. І завдяки цьому діти зможуть уникнути лиха на дорозі».

Ольга Полякова, прес-служба УДАІ Києва


dit2

dit3

dit4

dit5

dit6

dit7



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.