Опозиція не допустить діяльність нелегітимної Київради

img 0679

 
Влада прикривається вчителями і лікарями, щоб продовжити діяльність нелегітимної Київради. Але опозиція не допустить грабунку землі та майна київської громади. Про це йдеться у спільній заяві партій «УДАР», ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода», повідомили «Конфліктам і законам». У прес-службі партії «УДАР».


«Влада прагне продовжити грабунок залишків майна та землі в столиці і тому намагається штучно продовжити діяльність нелегітимній Київській міській раді. Опозиційні політичні сили завжди стояли на захисті інтересів киян, їхніх соціальних та громадянських прав. Саме тому ми будемо протидіяти злочинним намірам режиму і не допустимо грабунку землі та майна київської громади», - зазначається в заяві.

У документі відзначається, що на 19 серпня влада скликає так звану позачергову сесію Київради. Це відбувається на тлі звинувачень на адресу опозиції в начебто блокуванні соціальних виплат. «Це відверта брехня, за допомогою якої режим Януковича і його ставленик у столиці Попов намагаються перекласти свою відповідальність за провали в соціально-економічній сфері. Навіть за офіційною інформацією чиновників КМДА, невиконання столичного бюджету за підсумками 2013 року сягне 2 мільярдів гривень», - йдеться у заяві.

Три опозиційних сили у спільній заяві наголошують, що сьогодні київські бюджетники фактично стали заручниками провальної політики Азарова і Попова. Адже Київрада ще півроку тому провела необхідні для виплат надбавок рішення, але «завдяки» Партії регіонів у міському бюджеті коштів немає не лише на надбавки, а й на самі зарплати вчителям чи лікарям. Натомість режим цинічно прикривається вчителями і лікарями, щоб продовжити діяльність нелегітимної Київради. Таку практику використовували окупанти, виставляючи наперед себе цивільне населення.

Партії «УДАР», «Батьківщина» та «Свобода» закликають киян прийти 19 серпня до Київради, щоб висловити свій протест проти узурпації влади в столиці.

«Вимагаємо якнайшвидшого призначення виборів у столиці. Президент Янукович має дати вказівку своїй більшості у Верховній Раді припинити саботаж і негайно призначити вибори як міського голови, так і міської ради Києва», - йдеться у спільній заяві трьох опозиційних сил.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.