Кличко зробить все, щоби найближчим часом 9 засуджених хлопців вийшли на сцену Майдану

zvilniti zasudgenih

 

Весь світ говорить про Україну і підтримує прагнення мирних мітингувальників, які вийшли на Майдани, жити в сучасній європейській країні. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко виступаючи на мітингу на Майдані Незалежності, повідомляють «Конфлікти і закони», посилаючись на прес-службу партії «УДАР».


«Я сьогодні зустрічався з міністром закордонних справ Німеччини, з міністром закордонних справ Канади. Вони підтримують нас, підтримують прагнення українців жити в сучасній країні. Сьогодні всі події, які відбуваються в Україні, - на перших шпальтах світових газет. Нас у мирному протесті стає все більше. Головне наше завдання – об’єднуватися і далі тиснути на цю владу», - сказав Віталій Кличко.

Він також зазначив, що режим януковича так просто не здасться, тож потрібно бути готовими стояти до перемоги.

«Нам кажуть: потрібен конкретний план дій. У нас є такий план. Але, перш за все, ми повинні об’єднатись, не бути байдужими і висловлювати свою позицію. Ми будемо стояти ще тиждень? Так! І ми будемо пікетувати цю владу і будемо боротись до перемоги», - зазначив Кличко.

Лідер «УДАРу» також зазначив, що влада намагається залякати активістів Майдану, засуджуючи мітингувальників, які були побиті на Банковій. І наголосив, що зробить все, щоби засуджені хлопці були звільнені. «Я зроблю все, щоби найближчим часом ці 9 хлопців прийшли на цю сцену і стояли тут. Ми будемо захищати кожного, хто хоче жити в сучасній країні», - підкреслив Віталій Кличко.

Після цього він передав слово дружині Наталі, яка у лікарнях відвідала постраждалих від побиття "Беркутом" мітингувальників.

«Я хочу поділитися з вами враженнями. Моя перша зустріч була з жінкою. Вона розповіла, що "беркутівці" підлетіли до неї і, побачивши, що це жінка, все одно били її по обличчю. Коли підбіг її син, вони почали бити і його. Це жахливо, це ганьба! Моє серце обливалося кров’ю, що це може відбуватися в центрі Європи, в нашій країні. Ми також відвідували засуджених хлопців у лікарні швидкої медичної допомоги. Ми їм передали, що ми будемо робити все, щоби показати їм нашу підтримку. І як сказав мій чоловік, ми їх витягнемо звідти, і вони будуть стояти тут», - наголосила Наталя Кличко.

Разом з подружжям Кличків підтримати мітингувальників прийшов і брат Віталія Володимир.

«У нас у всіх є мрія - бачити нашу неньку-Україну щасливою. Щоби вчителі отримували гідні зарплати і наші діти отримували якісну освіту в Україні. Ми хочемо, щоб наші емігранти поверталися в Україну. Щоби до нас приїжджали в пошуках роботи, бо у нас буде чудовий стан економіки, а не величезна діра в бюджеті, як це є сьогодні. У нас є мрія, щоби система охорони здоров’я була на найвищому рівні. У нас є мрія, щоби ті люди, які сидять у парламенті, представляли наші інтереси. І ці мрії втіляться в життя, якщо ми не зламаємось, якщо ми будемо діяти. А нас не зламати!», – сказав Володимир Кличко.



Коментарі

  +0 #1 Maif 4 дек. 2013 г., 21:26:15
Украина просыпается терпение кончилось
Люстрация для чиновников судей и прокуроров 5 лет прочь от власти
Слава Украинцам
  +0 #2 РЕВОЛЮЦИЯ 4 дек. 2013 г., 23:02:18
ВНИМАНИЕ !

В УКРАИНЕ НАЧАЛАСЬ НАРОДНО-ДЕМОКРАТИЧЕСКАЯ РЕВОЛЮЦИЯ !

ОБЪЯВЛЯЕТСЯ ВСЕОБЩАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ МОБИЛИЗАЦИЯ !

НАДО СЕЙЧАС ОТБРОСИТЬ ВЕСЬ СВОЙ СТРАХ И НЕ ОГЛЯДЫВАЯСЬ НАЗАД ИДТИ ВПЕРЕД К СВОБОДЕ .

ВЫХОДИТЕ НА УЛИЦЫ И ЗАЩИЩАЙТЕ БУДУЩЕЕ СВОЕ И СВОИХ ДЕТЕЙ !

НАДО СРОЧНО ОРГАНИЗОВЫВАТЬ ГРУППЫ САМООБОРОНЫ И БЫСТРОГО РЕАГИРОВАНИЯ , АФГАНЦЫ , ЛЮДИ С БОЕВЫМ ОПЫТОМ НА ВАС ТОЖЕ НАДЕЖДА .

ЭТО САМЫЙ РЕШИТЕЛЬНЫЙ БОЙ В ИСТОРИИ СОВРЕМЕННОЙ УКРАИНЫ .

ЕГО НЕЛЬЗЯ ПРОИГРАТЬ !

РАСЕЙСКО-КРИМИНАЛЬНАЯ АЗИАТСКАЯ ЧУМА НЕ ДОЛЖНА УНИЧТОЖИТЬ УКРАИНУ !

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.