У Києві судитимуть підприємця, який не зважаючи на рішення суду, продовжує користуватися майном навчального закладу

prok kiev new

 
Київською місцевою прокуратурою №6 направлено до суду обвинувальний акт стосовно 42-річного підприємця за фактом невиконання рішення суду щодо повернення 300 м² нежитлових приміщень в гуртожитку Київського геологорозвідувального технікуму.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

У 2009 – 2010 роках між вказаним підприємцем та Регіональним відділенням Фонду державного майна України було укладено договори оренди трьох нежитлових приміщень, розташованих в навчальному закладі. Термін дії договорів закінчився у 2013 році та не поновлювався. Незважаючи на це, чоловік й надалі продовжував користуватись майном технікуму.

У зв’язку з виявленими порушеннями, прокуратура звернулась до суду з позовними заявами про звільнення вказаних приміщень, які у грудні 2014 року були задоволені в повному обсязі.

Проте, вказана особа протягом року приміщення в добровільному порядку так і не повернула, у зв’язку із чим до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено відомості про кримінальне правопорушення за фактами умисного невиконання рішень суду (ч. 1 ст. 382 КК України).

Наразі обвинувальний акт скеровано до Печерського райсуду для розгляду по суті.




Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.