Оскаржено рішення про приватизацію приміщень столичної школи-інтернату для дітей з особливими потребами

prokuratura obolon

 
Прокуратура Шевченківського району столиці заявила позов до суду з вимогою визнати незаконним та скасувати рішення Київради, яким приміщення школи-інтернат №8 для реабілітації дітей з особливими потребами підлягає приватизації. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Шевченківського району м. Києва.


Встановлено, що у лютому 2013 року рішенням Київради нежитлові приміщення школи-інтернат на вул. Лук’янівській,29-А загальною площею понад 500 м² було внесено до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні.

Прокурорською перевіркою встановлено, що вказане рішення не відповідає вимогам законодавства, оскільки школа має статус спеціального навчально-виховного закладу, що спеціалізується на корекції недоліків розумового розвитку, соціальній допомозі та реабілітації розумово відсталих дітей. Приватизація таких об’єктів заборонена законом.

Наразі позов прокуратури скеровано до Окружного адміністративного суду міста Києва для розгляду по суті.



Коментарі

  +0 #1 Украинец 22 мар. 2014 г., 11:04:44
А где была эта прокуратура, когда кто-то из те, кто может "решать" захотел оттяпать землю по школой и Киевсовет ему её продал. Кто, за сколько - это прокуратуру не интересует?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.