Москаль повідомляє про спецоперації зачисток Києва

gen moskal

 
Про це Геннадій Москаль повідомив на своїй сторінці у Фейсбук: «До мене, як до голови Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України щодо розслідування діяльності правоохоронних органів та окремих посадових осіб під час масових акцій, що відбуваються в Україні з 21 листопада 2013 року, надійшла інформація від високопоставлених офіцерів МВС України, котрі брали участь у спільних навчаннях із антитерористичним центром СБУ.


З їхніх слів, захоплення активістами громадської організації “Спільна справа” об’єктів стратегічного значення (МінАПК, Мінюст, а також спроба захоплення Міненерго) стало приводом для розробки і проведення найближчим часом двох спецоперацій. Одна з них – під кодовою назвою “Хвиля” – буде виконуватися силами МВС (усі підрозділи, насамперед ті, що мають диверсійно-штурмову підготовку – “Омега”, “Ягуар” тощо із можливим залученням окремих штурмових загонів підрозділів Держприкордонслужби). Мета “Хвилі” – зачистка місцевості, що зараз контролюється протестувальниками.

Крім того, передбачається проведення наступальної операції та створення кількох фільтраційних кордонів із застосуванням відволікаючих маневрів. Завдання фільтраційних кордонів – затримання всіх осіб, що залишають місце зачистки.

Наступальна операція проводитиметься з усіх прилеглих вулиць – Лютеранської, Прорізної, Костельної та інших. Її мета – звільнення захоплених приміщень КМДА, Будинку профспілок, Мінюсту, МінАПК, Українського Дому, Палацу “Жовтневий”. Загальна чисельність задіяних у операціях працівників МВС та СБУ – близько десяти тисяч.

Я, як голова ТСК Верховної ради України, звернувся до міністра МВС та голови СБУ із проханням підтвердити або офіційно спростувати викладену інформацію. А до Генпрокурора України, в разі підтвердження інформації, – вжити заходів прокурорського реагування. Хай знають, що ми про їхні плани інформовані».


fb moskal



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.