Віталій Кличко побачив будівлю Київради - як після війни...

insp1

 
Новообраний мер Києва Віталій Кличко оглянув приміщення Київради і проінспектував стан кабінетів по закінченні першої сесії Київської міської ради. Він відзначив, що будівля Київради перебуває у жахливому стані, потрощені не тільки меблі і техніка, а навіть стіни і вікна.


«Будівля, як після війни. Всі стіни побиті. Підлога розтрощена, стан просто жахливий. Я не знаю, скільки коштів і часу знадобиться, щоби це все відремонтувати, щоби люди могли повернутися і працювати. Але сподіваюся, найближчим часом ми зможемо навести тут лад», - зазначив Віталій Кличко.

Він подякував представникам Самооборони, які звільнили будівлю КМДА, щоби нова столична влада могла розпочати свою роботу. І висловив окрему вдячність хлопцям-самообронівцям, які зберегли в належному стані деякі кабінети і намагалися підтримувати порядок під час свого перебування у будівлі Київради. 

insp2

insp3

insp4

insp5

insp6

insp7

insp8

insp9

insp10

insp11

insp12



Коментарі

  +0 #1 Олексій 5 июн. 2014 г., 16:57:36
Шо віталька, срали одні, а гроші на ремонт з кишень Киян? Бери тепер оту бидлоту, яка срала півроку в адміністрації й хай вони її ремонтують. Якщо Кияни узнають, що на це пішла хоч копійка з бюджету міста - і тебе з КМДА викинуть!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.