У Києві збираються роздерибанити Голосіївський національний парк?

bilichanskiy deriban

 
Війна війною, але дерибан за розкладом. Саме такою логікою керуються особи, що під інформаційним прикриттям драматичних подій на Сході України займаються чорною справою — продовжують красти в киян найцінніше — землі, що мають статус об`єктів природно-заповідного фонду національного значення.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Національного екологічного центру України.

Національному екологічному центру України стало відомо з джерел у Київській обласній раді, що на сесію ради, що відбудеться 26 червня, буде з голосу винесено проект рішення щодо розширення меж селища Коцюбинське під Києвом на площу понад 4 тисячі гектарів за рахунок київського лісу, що є частиною Національного природного парку «Голосіївський».

Під це дійство, за інформацією джерела, на завтра збирають під будинком Київської облради мітинг так званих «мешканців області», що складатиметься з працівників комунальних служб, які вимагатимуть собі «землі». Таким чином «прихватизатори» знову намагаються відбити собі Біличанський ліс під забудову, не зважаючи на указ президента, згідно з яким Біличанський ліс вже долучено до Голосіївського національного парку.

Відчуження київського заповідного лісу на користь області може бути складовою багатоходової схеми. Це, передусім, відкриє можливість для осіб, що всупереч законодавству раніше отримали 501 земельний акт у київському лісі і згодом позбулись цих актів згідно рішення суду, відновити свою власність у лісі. А це, своєю чергою, може стати підставою для спроби скасувати указ президента про розширення Голосіївського національного парку за рахунок Біличанського лісу, бо «власники» ділянок, права яких буде відновлено рішенням суду, заявлятимуть, що з ними не було погоджено проект розширення національного парку.

Національний екологічний центр України звертається до ЗМІ, мера Києва, Київської міської ради та просто небайдужих киян з проханням невідкладно звернути увагу на цю проблему та не дозволити злодіям вкрасти в киян заповідний ліс.



Коментарі

  +0 #1 Виктоша 26 июн. 2014 г., 07:11:55
В Голосеевский парк ходила еще со своим прадедом в 60-х годах! Нельзя разрешать подобное беззаконие! Думаю мы,жители Голосеева, должны должным образом отреагировать! У нас отобрали все, теперь еще хотят и воздух отнять!!!
  +0 #2 Мария 26 июн. 2014 г., 07:24:05
До каких пор будут издеваться над нашим городом и над киевлянами. За такие действия нужно открывать уголовные дела и отправлять этих любителей чужих земель в места отдаленные от Древнего города-героя Киева. При Советской власти так просто нельзя было торговать землями города. Куда все это делось
  +0 #3 snejjot 26 июн. 2014 г., 14:07:47
А как может билычанский лес относится к Голосеевскому парку ??? Это же противоположные концы города !!!
А дерибан это плохо, пнятненько ???

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.