Кличко: Модернізовані вагони Київського метро, які запустили на лінії, дозволять підвищити рівень комфорту пасажирів і економити до 40% електроенергії

klichko vagoni

 
Нові модернізовані вагони Київського метрополітену, які запустили на лінії, дозволять підвищити рівень комфорту пасажирів, економити до 40% електроенергії і збільшити пасажиромістськість. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко в коментарі журналістам після запуску на лінію модернізованих вагонів Київського метрополітену, передають «Конфлікти і закони».


«Сьогодні ми підходимо до фінальної частини реалізації проекту з модернізації вагонів київського метрополітену. До кінця жовтня всі 95 вагонів будуть запущені в експлуатацію, частина з них вже курсують на лінії», - сказав Віталій Кличко. Він відзначив, що очікуваний ефект від впровадження модернізації: економія до 40% споживаної електроенергії, збільшення пасажиромісткості, продовження терміну експлуатації вагонів на 20 років; покращення умов праці машиністів – кабіна оснащена кондиціонером, ергономічним пультом управління; підвищення рівня комфорту для пасажирів; підвищення рівня безпеки перевезень, насамперед, за рахунок надійної гальмівної системи.

Модернізація 95-ти вагонів здійснена в рамках реалізації проекту «Комплексна модернізація вагонів метрополітену типу «Е» на КП «Київський метрополітен» за рахунок коштів цільових (екологічних) зелених інвестицій в рамках виконання вимог Кіотського протоколу.

klichko vagoni1

Мер Києва подякував Надзвичайному і Повноважному Послу Японії в Україні Тоічі Саката за допомогу в реалізації проекту, який коштував майже млрд грн. «Дякую за підтримку України і Києва в цей складний час і фінансування цього проекту, необхідного для розв'язання транспортних проблем столиці. Ми налаштовані розпочати новий проект - модернізацію більше 160 вагонів київського метро, які стануть теж більш комфортними і сучасними», - відзначив Віталій Кличко.

Київський міський голова зазначив, що близько 1,5 млн киян і гостей столиці щоденно користуються метро, і важливо, щоби цей вид транспорту відповідав сучасним технологіям, якості і комфорту перевезень пасажирів.

Кличко разом з Послом Японії оглянув нові модернізовані вагони і поспілкувався з машиністами. «Вони кажуть, що нові вагони набагато безпечніші, комфортніші, комп'ютеризований тач-скрін, сучасні панелі, кондиціонування», - сказав мер Києва. Після цього Віталій Кличко і Тоічі Саката проїхалися у модернізованих вагонах від станції «Дарниця» до станції «Хрещатик».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.