Обіцянка – цяцянка, а киянам – радість

teplo kiyan

 
Декілька днів тому пройшло повідомлення, що Порошенко дав розпорядження підключити тепло до осель українців. У мережі українці почали шуткувати: а що, без розпорядження тепла б не було?


Згодом і Кличко наголосив, що Київ буде з опаленням і навіть відрапортував, що вже триста осель – підключено.

Тепло ж за нормами повинні були підключити 15 жовтня. Та хіба ж під час війни когось із можновладців турбують норми? Так само їм мало турбує і той факт, що вони хочуть змусити українців платити скажені ціни за опалення, якого, скоріш за все, майже не буде. А за нормами і правилами, якщо опалення нижче норми, то і вартість споживач повинен сплачувати меншу.

Проте киянам не варто розраховувати на те, що Кличко потурбується про якість опалення, а також, аби кияни платили за спожите тепло, а не те, що намалюють у платіжках при його реальній відсутності і 16 градусах тепла в оселях. Як і не має потреби розраховувати, що Київ буде з якісним опаленням. Так Кличко в ефірі радіо «Вести» сказав, що кияни будуть забезпечені гарячою водою та теплом в квартирах за умови, якщо уряд надасть Києву необхідну кількість газу.

Він нагадав, що дав розпорядження розпочати подачу тепла в помешкання киян. «Ми зробимо все можливе, щоб тепло було», - сказав він. При цьому Віталій Кличко закликав українців з розумінням ставитися до ситуації, яка склалася в країні, оскільки газ є інструментом політичного тиску на Україну з боку сусідньої держави. «Тому і я, як мер, і кияни залежать від переговорів з Росією й іншими країнами щодо поставок газу», - сказав Віталій Кличко.

Він додав, що минулого року за опалювальний сезон Київ витратив 2,7 млрд куб. метрів газу, а мінімальна потреба - 2,2 млрд куб. метрів. «Сьогодні уряд нам дав гарантію, що ми матимемо 1,6 млрд. Я сподіваюся, що об'єм, якого не вистачає, нам додадуть. Якщо у нас буде газ, то я можу гарантувати, що кияни будуть з теплом», - підкреслив Віталій Кличко. Він також зазначив, що протягом кількох днів тепло буде в будинках усіх киян.



Коментарі

  -1 #1 Евгений 23 окт. 2014 г., 02:46:39
Все сказано честно и открыто. Во всем мире проблемы энергосбережения всегда ложатся на плечи потребителей. В наших с вами интересах сберечь тепло в наших домах и квартирах. Да, тепло сегодня является инструментом политического и экономического влияния, и чем меньше мы будем от него зависеть, тем лучше будет и для нас и для страны.
Подозреваю, что многие, прочитав статью, обрушатся с уничтожающей критикой и сарказмом на власть, КМДА, Виталия Кличко и всех, кто, по их мнению, ОБЯЗАН сделать тепло. Только не стоит забывать, что в вашей квартире живете именно вы, а не "укравшие весь газ олигархи", и от вас зависит, будете ли вы мерзнуть или примете все меры, чтобы использовать данные вам 16 градусов по максимуму.
  +0 #2 Наблюдающий 23 окт. 2014 г., 09:14:33
[quote name="Евгений"]Все сказано честно и открыто. Во всем мире проблемы энергосбережения всегда ложатся на плечи потребителей. В наших с вами интересах сберечь тепло в наших домах и квартирах. Да, тепло сегодня является инструментом политического и экономического влияния, и чем меньше мы будем от него зависеть, тем лучше будет и для нас и для страны.
Подозреваю, что многие, прочитав статью, обрушатся с уничтожающей критикой и сарказмом на власть, КМДА, Виталия Кличко и всех, кто, по их мнению, ОБЯЗАН сделать тепло. Только не стоит забывать, что в вашей квартире живете именно вы, а не "укравшие весь газ олигархи", и от вас зависит, будете ли вы мерзнуть или примете все меры, чтобы использовать данные вам 16 градусов по максимуму.[/quote]
Не вопрос. хоть 16, хоть совсем нет тепла. Вопрос в другом: почему люди должны платить за то, чего нет? Я могу и дровами топить, вот только какого хера должен платить Ахметке за то, что не получаю?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.