Кличко пообіцяв демонтувати з першого квітня всі об'єкти, які порушують безпеку в метро

obekti metro

 
З 1 квітня всі об'єкти в переходах метрополітену, які порушують норми безпеки та правила евакуації пасажирів, будуть відключені від електропостачання і демонтовані. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час інспекції на станції метро «Святошинська», повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі київського мера.


Керівник Київського метрополітену Віктор Брагінський поінформував мера, що у столичному метро була проведена ревізія і встановлено, що 63% об'єктів оренди не відповідають нормам пожежної безпеки. «Ще в 2012 році на рівні Міністерства інфраструктури були прийняті нові вимоги до об'єктів оренди, які знаходяться на евакуаційних шляхах при виході пасажирів з метро. Але виникла правова колізія - договори на той момент були підписані. На сьогодні два договори розірвані і термін ще 131 закінчується наприкінці березня. З 1 квітня метрополітен не має законних підстав забезпечувати електроенергією ці об'єкти. І, відповідно, подавати документи в місто на продовження договору оренди. З квітня всі ці об'єкти перебуватимуть незаконно і ми будемо клопотати, щоби місто нам допомогло демонтувати ці кіоски і забезпечити безпечний прохід пасажирів, - сказав Брагінський і додав. - Метрополітен протягом 2014 року отримав більше 80 дзвінків про так звані «псевдомінування». У кожному випадку ми екстрено евакуювали пасажирів і створювалася тиснява у пішохідних переходах у зонах евакуації. Слава Богу, не було паніки і обійшлося без нещасних випадків, але ми пересвідчились, що шляхи заблоковані і установлені об'єкти оренди не відповідають нормам безпеки і заважають евакуації пасажирів», - відзначив керівник столичного метрополітену.

Віталій Кличко наголосив: «Якщо об'єкти розташовані незаконно, ви маєте повну підтримку з боку міста, щоби їх демонтувати. Наше завдання - привести всі об'єкти у відповідність з нормами документації і правилами безпеки. Всі об'єкти, які порушують безпеку і заважають евакуації пасажирів з метро, повинні бути демонтовані».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.