Олігархи викидають людей на вулицю

vidchugennya mayna

 
5 серпня о 15:30 Чорний Комітет разом з мешканцями житлового будинку по вул. Новодарницька, 6 проведуть пікетування Дарницького районного суду (вул. Кошиця, 5-а) з вимогою припинити переслідування жителів багатоквартирного будинку, яких хоче викинути на вулицю Фармацевтична фірма «Дарниця».


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі ГІ «Чорний Комітет».

Сьогодні, 4 серпня, мешканці будинку прийшла постанова Дарницького суду, якою накладається арешт на все рухоме і нерухоме майно, ґрунтуючись на тому, що нібито за купівлю квартири не було сплачено належним чином.

Це нонсенс, адже конкретно ця жіночка, яка звернулася до «Чорного Комітету» з проханням про допомогу – ще 2011 році виплатила повну суму вартості свого житла.

Мешканці цього будинку вже давно сплатили повну вартість квартир, згідно підписаного контракту, але «Дарниця» під страхом виселення вимагає доплати. Сума в кожного різна - від 163 тисяч грн до 350 тисяч грн.

Наразі в заручниках олігархічної системи та ось такого кривосуддя перебуває 30 сімей, які вже завтра можуть бути викинуті на вулицю.

«Чорний Комітет» докладе усіх зусиль, аби добитись справедливості та не дати хабарникам-суддям та їх спонсорам олігархам ламати життя простих людей.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.